TOP7 pilsētas pasaulē ar alternatīvām diētām

Līdz ar globālās sabiedrības apziņas maiņu par veselīga dzīvesveida ieguvumiem, uzņēmumi visā pasaulē pastiprināti pievērš uzmanību tam, ko pasniedz maltītēs, lai spētu apmierināt pastiprināto pieprasījumu pēc alternatīvām maltītēm. Lūk, saraksts ar diētām visdraudzīgākajām pilsētām pasaulē.

Portlenda, ASV Oregonas štatā

Portlenda ir piemērota pilsēta veģetāriešiem un vegāniem – picu darbnīcas, maiznīcas un pārtikas stendi ar dažādām opcijām šo īpašo diētu ievērotājiem. Hārlovā, Portlendas dienvidaustrumos, kas ir slavena ar savām garšīgo bezglutēna pusdienu piedāvājumu kā citronu mini kūciņām.

Denvera, ASV Kolorādo štatā

Denverai ir reputācija kā veselīgai, aktīvai un progresīvai pilsētai ar brīnišķīgām ainavām un jautru kultūru. Vietējie iedzīvotāji izbauda pārgājienus, velobraukšanu un citas aktualitātes, pilsētā ir uzplaukusi arī mākslas kultūra. Arī šajā pilsētā ir miljoniem iespēju, kur ieturēt maltīti vegāniem, veģetāriešiem un arī tiem, kam ir alerģija pret glutēnu.

Londona, Anglija

Kad iedomājaties par Londonu, tad prātā nāk tējas pēcpusdienas, taču šī pilsēta ir atzīta par vienu no vegāniem un veģetāriešiem draudzīgākajām pilsētām pasaulē. Gandrīz uz katra pilsētas stūra atradīsiet pa kafejnīcai ar iekļautu ēdienu veģetāriešiem un vegāniem.

Chiang Mai, Taizeme

Šī Taizemes pilsēta ir pārpildīta ar tonnām dažādu dabisku veģetāru uzkodu. Patiesībā, jūs nenoiesiet pat 5 metrus vecpilsētā, nepamanot veģetāriešiem draudzīgus restorānus.

Dublina, Īrija

Īrijā patiesībā ir vieni no augstākajiem saslimšanas rādītājiem ar celiakiju, kad cilvēks nepanes glutēnu, tieši šī iemesla dēļ restorānu ēdienkartēs ir pietiekami plašs ēdiena klāsts, kas piemērots ikvienai diētai. Pietam, šeit izslavētas ir arī vistiņas un čipsi, kas pagatavoti bez glutēna.

Ostina, ASV Teksasas štats

Ostina visnotaļ ir pazīstama kā dzīvās mūzikas galvaspilsēta, taču pilsēta turpina veidot savu reputāciju kā pakāpeniski augoša, jauniešus piesaistoša pilsēta, kā arī vieta, kur dzīvot un strādāt. Ar laiku Ostina kļūs par vegānu un bezglutēna pārtikas meku.

Ešvila, ASV Ziemeļkarolīnas štats

Ešvila ir apbrīnojami mākslinieciska pilsēta ar lielu hipsteru komūnu. Šī pilsēta tikusi nosaukta pat par "ASV Priecīgāko pilsētu". Šis populārai tūristu galamērķis ir mājas lielam daudzumam ielu muzikantu un festivālu dalībnieku, un, protams, veģetāriešu un vegānu. Šejienes restorāni piedāvā plašu ēdienkarti, kas iekļauj dažnedažādus svaigus ēdienus. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Āzija un salas. Aviobiļešu akcija SKY24.LV
Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija... | Skatīt vairāk
no 709 EUR
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.32856297sec.