Iepazísti pulksteņmeistara – laika pavēlnieka amatu

Vai esat kādreiz aizdomājušies, cik visā pasaulē ir pulksteņu – lielu, mazu, stacijas, galda, modinātājpulksteņu, mājas un biroju, paši vienkāršākie un greznākie, tie visi skaita laiku – Jūsu un mūsu. Neizbēgami skaita.

Mums katram gribas domāt, ka esam sava laika pavēlnieks, vairumos gadījumu tā arī ir. Bet, kurš ir mūsu pulksteņu pavēlnieks? Tas ir cilvēks, kurš ne tikai pārzina katru zobratiņu, bet tas, kurš laiku izjūt, to mīl.

To, vai Latvijā ir kāda īpaša pulksteņmeistaru skola, mēs pateikt nevaram. Bet, toties zinām, kur var iemīlēt laiku un iemācīties šo, arī mūsdienās ļoti noderīgo profesiju Šveicē. Tieši Šveice taču pasaulē slavena ar saviem pulksteņiem, kvalitāti, askētisko majestātiskumu, spēku un novitātēm.

Tenero pilsētas lepnums ir pulksteņmeistaru skola, kurā satiekas jauni un arī vecāki cilvēki no visas pasaules. Tiem, kuri tikai sāk apgūt šo cienījamo, mūžam nemirstošo profesiju, tiek piedāvāti kursi 3 vai 9 mēnešu garumā. Trīs mēneši – tas ir pats sākums šim skaistajam ceļam, tajos Jūs uzzināsiet tikai šī profesijas teoriju, iepazīsieties ar saviem darba instrumentiem un pamattehniku. Deviņi mēneši – jau nopietnāks ceļš. Šeit varam vilkt paralēles ar bērna dzimšanu, tā šajos 9 mēnešos rodas arī pulksteņmeistars, kurš, protams, visas prasmes un talantus tālāk attīsta savā ikdienā visa mūža garumā. Bet šajos 9 mēnešos students uzzina par laika un instrumentu vēsturi, mūsdienīgo koncepciju, saprot, kā strādāt ar laiku. Visam pamatā kursos ir ne tikai teorija, bet prakse, tāpēc ir ļoti daudz laboratorijas darbu, kuros noslīpēt savas iegūtās zināšanas.

Pēc izvēlētā kursa beigšanas tiek saņemts sertifikāts Certified Watchmaker of the 21st Century vai Master Watcmaker of the 21st Century.

Mācības skolā var uzsākt oktobrī, janvārī vai aprīlī.

Ja arī Tevi interesē šī senā un, garantēti, mūžam nezūdošā profesija, vēlies uzzināt vairāk par programmu, raksti uz [email protected] vai zvani 67363331.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16231894sec.