Dažādu ēdienu galvaspilsētas apkārt pasaulei pēc Instagram datiem

Lai gan daudzi ēdieni tiek asociēti ar konkrētu pilsētu vai reģionu, dažādas virtuves kļūst populāras neatkarīgi no to atrašanās vietas. Tālāk apkopotas dažas no visneparastākajām vietām, kur meklēt dažādus ēdienus no visas pasaules, kas noteiktas pēc sociālās vietnes Instagram mirkļbirku lietojuma.

Bangkoka: #Makarūni

Lai arī makarūni ir slaveni Francijā, saldā bezē bauda ir ieguvusi ievērojamu popularitāti Āzijas austrumos – Bangkokā. Bangkokā ar mirkļbirku #macaron tiek atzīmēti 8,7% no kopējā šo mirkļbirku skaita, Seulā – 6,7%, bet Parīzē – 6%.

Losandželosa: #Bulgogi

Losandželosa ir pirmajā pozīcijā ar 9,2% mirkļbirku atzīmju, ja tiek runāts par Bulgogi – korejiešu nacionālo ēdienu, kas tiek pagatavots grilējot liellopa gaļu. Tāpat šis ēdiens ir TOP pozīcijās Ņujorkā, Portlendā un Londonā.

Londona: #Burger

Nav liels pārsteigums, ka burgeri visvairāk iecienīti Ņujorkā un Losandželosā, bet izbrīnu rada, ka Londonā ar 4,7% mirkļbirku no visiem atzīmētajiem attēliem ar burgeriem, ir tieši Londonā.

Sidneja: #Pierogi

Kamēr divās TOP pilsētās Varšavā un Vroclavā, kur iespējams nobaudīt gardus pelmeņus, tieši Sidnejā šī mirkļbirka tiek izmantota visbiežāk – 9,2% no visu fotoattēlu skaita, kas atzīmēti ar šo konkrēto mirkļbirku.

Milāna: #Sushi

Milāna nav tikai risoto lielpilsēta, bet arī ar 2,7% ieņem pirmo vietu mirkļbirku vidū, ar kuru atzīmēti visi attēli ar suši.

Sociālais tīkls Instagram lielākoties tiek izmantots dažādu fotogrāfiju izvietošanai, kas nereti ir arī ēdiena attēli. Tad nu arī apkopojot izmantotās mirkļbirkas konkrētās valstīs, ir bijis iespējams noteikt, kādi ēdieni ir visgardākie un iecienītākie konkrētā pasaules vietā. Šeit arī pilnais pētījums: https://photoworld.com/instagram-food-capitals/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.3541379sec.