5 lietas, kas brīvdienas Parīzē padarīs vēl romantiskākas

Parīze ir pazīstama kā "Mīlestības pilsēta" un tas nav tikai tāpēc, ka filmās un romānos tā ir atspoguļota kā visromantiskākā pilsēta pasaulē. Tajā ir tik ļoti bagāts kultūras mantojums, ka ikviens, kas apmeklē Parīzi, vienkārši nespēj to aizmirst. Parīze pievelk arī ar piedāvātajām iespējām. Eifeļa tornis, Luvra, Noterdama, Triumfa arka, Monmartra, Versaļas pils, Luksemburgas parks un Mulenrūža liks iemīlēties ne tikai pilsētā, bet satuvinās arī jūs ar savu dzīvesdraugu.

Šeit mēs Jums piedāvājam 5 lietas, kas darīs jūsu atvaļinājumu vēl vairāk romantisku:

1. Rezervē vietu viesnīcā Šatobriāns (Hotel Chateaubriand)

Tā atrodas vienā no populārākajiem rajoniem Parīzē un tikai akmens sviediena attālumā no Elizejas laukiem. Šī ir viena no labākajām viesnīcām, ko Parīze var piedāvāt, un tās interjeru paspilgtina daudzas 18., 19 gs senlietas. Katrā istabā ir kaut kas atšķirīgs, bet smalkās pusdienas šķiet ir starp vislabākajām pasaulē. Viesi gūs vislabākos iespaidus par šo vietu. Personāls ir ļoti laipns, silts, draudzīgs un savu darbu veic ar lielu aizrautību un atbildību. Viesnīca piedāvā brīnišķīgas brokastis, kas garšo vienkārši lieliski un šī vieta noteikti ir vispiemērotākā ne tikai medusmēneša pāriem, bet arī visiem mīlētājiem.

2. Apmeklē Nacionālo Rodēna muzeju un tā dārzu

Viena no skaistākajām vietām, kas jāredz katram tūristam ir Rodēna muzejs un tā dārzs. Šajā muzejā ir unikāli marmora mākslas darbi, kuru autors ir franču tēlnieks – Ogists Rodēns. Kaut arī lielākā daļa viņa darbu ir izvietoti dārzā, vairāki apskatāmi arī muzeja telpās. Aiz ēkas redzams neliels ezeriņš un blakus tam atrodas restorāns, kurā var relaksēties pēc garas pastaigas. Pie tam, turpat esošajā grāmatu veikaliņā var iegādāties lasāmvielu atpūtas brīdim. Visu cauru gadu muzejā ir apskatāmas dažādas izstādes. Gan muzejs, gan arī dārzs ir romantisks pēc savas būtības un tā ir ļoti iecienīta vieta mīlētāju pastaigām.

3. Noteikti izbaudiet šampanieti kruīza kuģītī uz Sēnas upes.

Sēnas upe ir viens no skaistākajiem ūdensceļiem pasaulē, un upes kruīzs ir kā sapnis daudziem cilvēkiem. Ļoti daudzas aģentūras piedāvā līdzīgus , un visi nepieciešamie dokumenti tiek kārtoti, lai nodrošinātu privātumu un drošību. Tūres ir pieejamas rītausmā, dienas laikā vai naktī. Kruīza laikā redzēsiet gan Eifeļa torni, gan Parīzes Noterdamas katedrāli. Malkojot šampānieti ar savu partneri, izbaudīsiet dzīves un pilsētas skaistumu.

4. Pusdienojiet restorānā Citrus Etoile

Šis restorāns atrodas Triumfa arkas pakājē, netālu no Elizejas laukiem. Citrus Etoile piedāvā labāko franču virtuvi ar vienkāršiem un elegantiem ēdieniem visiem gardēžiem. Brīnišķīga atmosfēra, interesanti dizaina elementi. Citrus Etoile noteikti piemērots gan ēdiena entuziastiem, gan romantikas meklētājiem.

5. Iegūsti mīlestības smaržu Roses Desagranges

Šī unikālā smarža tiek uzskatīta par veltījumu mīlestība. Šo aromātu izstrādā augsti apmācīti franču meistari, kas spēj iemiesot mīlestības būtību katrā elegantajā flakoniņā, kas pieejams 3 izmēros. Smaržas vēsture ir tikpat romantiska kā šīs smaržas. Tās sākotnēji tika ražotas kā Albert Mayer veltījums viņa mīlestībai. Savukārt pašlaik to pamatā, vēl jo projām ir mīlestība un rūpīgs darbs. Tās ir pieejamas tikai vienā veikalā, kas atrodas ielas rue du Faubourg Saint-Honoré skaistajā pagalmā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.03.2024 - 29.03.2024 Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā! Estravel Latvia
Pēdējās vietas! - rezervējiet atpūtu pavasara svētkos un izvēlieties DĀVANU no viesnīcas! // 2 naktis ģimenei + atpūtas piedāvājums + izvēlētā | Skatīt vairāk
no 450 EUR
Uzņēmumi


Novatours
,


Latvia Tours
,


Nikos Travel
,


Estravel Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.77466083sec.