Kuru no Grieķijas salām vēlies nopirkt?

Ņemot vērā Grieķijas krīzi, eksperti prognozē strauju Grieķijas brīnišķīgo salu pārdošanu. Vidusjūrā atrodas tūkstošiem mazu saliņu, kas pieder valstij. Pagājušo gadu Grieķija ieviesa nodokli par nekustamo īpašumu kreditoru spiediena dēļ, lai salu privātīpašniekiem tas izmaksātu vairāk. Bet tikai 10% no grieķu salām pieder privātpersonām. Ir aprēķināts, ka Grieķijas valdībai pieder no 1200 līdz 6000 salu, kas nozīmē, valdība varētu izteikt priekšlikumu par salu pārdošanu.

Cik gan lēti tas ir? Lūk, ko piedāvā Sidneja par aptuveni to pašu cenu. 4.45 miljoni ASV dolāru par šo skaisto māju ar 6 guļamistabām.


Tiem, kas bieži dodas uz Vidusjūru un ir sajūsmā par tās skaidrajiem ūdeņiem, senajām drupām un klintīm, iespējams, ir pienācis laiks, lai kaulētos. Kāpēc gan nenopirkt kādu no šīm brīnišķīgajām vietām?

Varat mest ārā baseinu tīrītājus un tā vietā peldēt Jonijas jūrā. Gajas sala tiek dēvēta par "perfektu miljonāru rotaļlaukumu". 17 hektāru platība un jūras krasts nāk komplektā ar 6 villu būvniecības apstiprinājumu. Tas viss kopā tikai 4.76 miljoni ASV dolāru.


Ko jūs teiktu par tikko uzceltu māju ar 3 guļamistabām pirmajā stāvā? Aptuvenā cena 7.9 miljoni ASV dolāru.


"Zaļā paradīze" ir videi aizsargājams īpašums. Šis piedāvājums ir ļoti vilinošs tā cenas dēļ. Varbūt ir vērt arī investēt mitrāju saglabāšanā. Nissos Sofia salai ir tikai viens īpašnieks, turklāt piedāvā lieliskas biznesa attīstības idejas sākot no privātās dzīves vietas, līdz pat ekskluzīvam kūrortam. 6.99 miljoni ASV dolāri


Vidusjūras stila savrupmāja domāta pircējam ar lielāku pirktspēju. 40 miljoni ASV dolāru


Kād jums varētu piederēt daļa no Vidusjūras? Protams, Omfori sala ir nedaudz dārgāka - 63.6 miljoni ASV  dolāru, bet tā ir 450 hektārus liela un tiek uzskatīta par vienu no skaistākajām salām Jonijas jūrā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,


Jūrmalas TIC
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Novatours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59540915sec.