Organizē ceļojumu no Londonas uz Nepālu ar mērķi palīdzēt

2015.gada novembrī dažādu jomu pārstāvji aicināti pievienoties 10 dienu ceļojumam no Londonas uz Nepālu, lai 5 dienas uz vietas Katmandu palīdzētu uzbūvēt jaunas mājas ģimenēm, kuras pēc zemestrīces ir palikušas bez mājvietas.

Aprīlī Nepālu izpostīja zemestrīce, atstājot tūkstošiem cilvēku bez mājām. Nepālas ekonomika ir stipri iedragāta un daudzi joprojām dzīvo teltīs. Tāpēc tūrisma veicināšana Nepālā šobrīd ir ļoti aktuāla.

Jūlijā Lielbritānija atcēla ceļojumu aizliegumu uz Nepālu, tas nozīmē, ka valsts ir atvērta biznesam un turp atkal var droši doties dažāda veida  ceļojumos.

Citādu ceļojumu kompānija Lielbritānijā, Hampshire Tour Operator , nesen ir sākusi bezpeļņas akciju «Uzcelsim no jauna Nepālu», aicinot ikvienu šī gada novembrī doties ceļojumā ar mērķi praktiski palīdzēt  Nepālas ļaudīm atgūties pēc aprīļa zemestrīces. 10 dienu ceļojumā aicināti dažādu jomu pārstāvji, lai 5 dienas pavadītu Katmandu un palīdzētu vietējām ģimenēm, kam šobrīd nav kur dzīvot, no jauna uzbūvēt mājvietas. Iepriekšējās zināšanas celtniecībā netiek prasītas, vien vēlēšanas palīdzēt veikt pozitīvas pārmainās Nepālā. Ieinteresētie uzņēmumi aicināti atbalstīt arī finansiāli.

Ceļojums tiek organizēts no 2015.gada 26.novembra līdz 6.decembrim. Ceļojuma izmaksas vienai personai ir 2256.56 EUR (£1650), kur iekļauts lidojums no Londonas, transporta izmaksas Nepālā, dzīvošana 3 zvaigžņu viesnīcā Katmandu (3 naktis) un kempingā (6 naktis), ēdienreizes, minerālūdens, izmaksas par visu projekta materiālu un koordināciju, ceļojumu vadītājs no Lielbritānijas. Ceļojuma cenā ir iekļautas arī celtniecības materiālu izmaksas, ceļojuma dalībniekiem būs nodrošināts vietējais angliski runājošais gids. Visi atlikušie līdzekļi tiks ziedoti vietējai kopienai.

Plašāka informācija www.different-travel.com


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 03.05.2024 Āzija un salas. Aviobiļešu akcija SKY24.LV
Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija... | Skatīt vairāk
no 709 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Pārgājienu seriāls "Izpēdo Dienvidkurzemi" Liepājas reģiona TIB
“Izpēdo Dienvidkurzemi” ir aizraujošs pārgājienu seriāls, kas piedāvā neaizmirstamu piedzīvojumu un brīnišķīgu laika pavadīšanu svaigā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Uzņēmumi


Latvia Tours
,


Melngalvju nams
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44533515sec.