8 iemesli, kādēļ vajadzētu tērēt naudu ceļošanai

Pat ja Tev nav daudz naudas, tērē to vismaz ceļojumiem!

Ir tik daudz lietu, ko Tu vēlētos nopirkt: iPhone 6s, franču manikīrs, jaunākā "Call of Duty" spēle...Aizmirsti par to! Iztērē savu kabatas naudu labāk brīvdienu ceļojumam, tas patiešām atmaksājas. Te ir iemesli, kādēļ.

 1. Gatavošanās prieks

Vai apsver, kā brīvdienās nosist laiku? Labāk pavadi to, apdomājot savu nākamā ceļojuma mērķi. Jau domas par baltu smilšu pludmali ļauj matemātikas nodarbībām aizlidot vēja spārniem.

 2. Sarunas

Vai pēdējā ballītē pamatīgi garlaikojies, jo neviens nevarēja pastāstīt neko aizraujošu? Ja tu daudz ceļo, tev pašam ir ko pastāstīt. Izstāsti par kutinošo zivju kāju masāžu Kambodžā vai par savu glābēja varoņdarbu Playa del Sol Spānijā, kad Tavu sirdi iekaroja klaiņojoša suņu meitene.

 3. Tev nevajag daudz naudas

Neiestāsti sev, ka nauda ir šķērslis: lētās biļetes par 20 eiro pieejamas uz Romu, Dublinu vai Malli. Rezervēt, mugursomu plecos un aiziet! Arī dzīvošanai nav nepieciešami lieli līdzekļi – lapās, kā Airbnb un 9flats ir izdevīgi piedāvājumi nakšņošanai. CouchSurf vietnē var atrast piedāvājumus bezmaksas nakšņošanai.

 4. Dāvanas

Tavi tuvie cilvēki, draugs vai labākā draudzene būs iepriecināti, ja atvedīsi no ceļojuma kādu īpašu dāvanu: sejas masku no Titikakas ezera apkārtnes Peru vietējiem iedzīvotājiem, Hello-Kitty atslēgu piekariņu tieši no Sanrio-Puroland veikala Tokijā vai cukursaldās Kiki konfektes no Horvātijas.

 5. Karsts fllirts

Kas var būt lieliskāks, kā pēc brīvdienām stāstīt par karstu brīvdienu flirtu Kopakabanā. Un sirdi silda vibrējošais viedtālrunis, kad saņem ziņu no Kalles Zviedrijā, kas sūta Tev sveicienus un domā par Tevi.

 6. Neticamākās ballītes

Kļūst garlaicīgi katru nedēļas nogali doties uz vienu un to pašu klubu. Taču ir tik daudz slavenu izklaides pasākumu: Glastonberijas festivāls Anglijā, Pilnmēness svētki Taizemē, un žilbinošais karnevāls Rio un citi, ko nevajadzētu laist garām.

 7. Pilna pasaule draugu

Vēlies Instagram sekotājus un Facebook draugus visā pasaulē? Tad jādodas ceļā! Tev nekad nenāksies garlaikoties, pat ja tavā laika zonā visi jau devušies gulēt – kādā pasaules vietā būs draugs, kurš priecāsies par Tavu ziņu.

 8. Rūdījums

Brauc ar auto un redzi apkārtnes ainavas zem kājām? Tad tu esi Birmā. Auto tur ir metāllūžņi no Japānas, braukt vēl var, taču dažbrīd sajūta, ka grīda pazudīs. Acis ciet, un uz priekšu! Vai arī Tev piedāvā restorānā fugu, zivi, kuru nepareizi pagatavojot, iegūst nāvējošu maltīti. Taču ir skaistais teiciens, bez riska nav prieka.

Tad nu celies no dīvāna un padari savas nākamās brīvdienas neaizmirstamas!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.05064893sec.