Mazākajā viesnīcā Vācijā sezona ilgst līdz oktobra beigām

Ja baidāties no mazām telpām, šī koferviesnīca Vidussaksijas pilsētā Luncenavā, iespējams, nav domāta jums. Tā ir tik šaura, ka pieaudzis cilvēks iekšpusē nemaz nevar izplest rokas.

Vai kādreiz esat domājis par nakšņošanu koferī? Daudzi mazpilsētiņas Luncenavas viesi gatavi šādu ideju īstenot dzīvē. Viņi rezervē namiņu Matiasa Lēmana "Kofferhotel". Namiņi ne tikai vizuāli izskatās kā koferis, tie arī nav diezin ko lielāki par īstu koferi - 2,10 metrus augsti, 1,20 metrus plati un 2,8 metrus gari. Pieaudzis cilvēks šeit var ērti stāvēt, brīvākām kustībām gan trūkst vietas. Viesnīcas vadītājs apgalvo, ka namiņi ir ļoti mājīgi un ērti. Divstāvu gulta, izlietne un tualete – koferviesnīcas "koferī" ir pamatlietas, kas nepieciešamas diviem viesiem nakšņošanai. Piedāvātas tiek arī dažas papildu lietas.

Pirmo koferviesnīcas namiņu Matiass Lēmans uzbūvēja jau 2004. gadā kopā ar trim domubiedriem. Pēc sešiem gadiem tapa vēl viens. Ideja radās, domājot par naktsmītnes piedāvāšanu caurbraucējiem, kā arī sava krodziņa “Zum Prellbock” viesiem, kuri iedzēruši kādu lieku glāzīti. Šobrīd viesi bieži tieši uz šo viesnīcu, nevis vien garāmbraucot. 2010. gadā atvērta otrā koferviesnīca.

Viesnīca kļuvusi par vienu no populārākajiem tūrisma objektiem Vācijā, ko apmeklē tūristi no visām pasaules malām. Šobrīd jau sezona tuvojas beigām – pēdējie viesi nakšņos pēc divām nedēļām. Vēlāk jau kļūst par aukstu, jo mazajās telpās nav iebūvēta apkures sistēma. Viesi koferviesnīcā nakšņo no aprīļa līdz oktobra beigām. Līdzi jāņem vien 15,50 eiro (10 eiro maksā nakšņošana un 5,50 – brokastis tuvējā krodziņā) un savs guļammaiss.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.88574505sec.