5 ceļojumu galamērķi, kas sniegs Tev iedvesmu

Daži ceļojumi mūžīgi dzīvo mūsu atmiņās, jo piesaistām tos svarīgiem notikumiem mūsu dzīvē, piemēram, kāzu ceļojumi, ģimenes izbraucieni vai pat ceļojumi vienatnē. Tie allaž mums atgādina par kādu burvīgu soli mūsu dzīvē un personības izaugsmē. Gluži tāpat ceļojumi paliek atmiņā arī ar "pirmajām reizēm" – apmeklējot kādu valsti, šķērsojot okeānu, kāpjot jaunās virsotnēs, iepazīstot jaunas kultūras un tradīcijas. Un daži ceļojumi tiek plānoti, jo vēlamies sev pārmaiņas. Piedāvājam ieskatīties ceļojumos, kas var mainīt Tavu skatu uz dzīvi, paplašināt redzesloku, vai dot jaunu sparu iesāktām vai pavisam jaunām lietām Tavā dzīvē.

1.    Denali Nacionālais Parks – Ceļš, kas vijas cauri šim parkam, atklāj nepārspējamu subarktisko ainavu. Virs galvas lido zelta ērgļi un tundrās mājo Grizli lāči. Šī parka teritorija mērojama 6 hektāros, ko var pielīdzināt Maķedonijas valsts izmēram. Parks ikvienam liek justies mazam lielās pasaules un varenās dabas priekšā, tādēļ tas ir populārs galamērķis arī rezervēšanas sistēmās.

2.    Tempļu pilsēta Bagana (Bagan) Mjanmā – Tūkstoš gadus atpakaļ šajā pilsētā, pierādot savu varenību un bagātību, tika uzcelti vairāk kā 10 000 tempļi gar Iravedijas (Irrawaddy) upi. Līdz mūsdienām saglabājušies 2000 tempļi. Atšķirībā no Kambodžas, kur tūristi iemīļojuši Angkor Wat, Bagana ir klusa vieta, kas lepojas ar neatkārtojamiem tempļiem, kas ieskauti skaistajā dabā un vietējo iedzīvotāju īpatnējiem zīmējumiem, kas rotā to vaigus. Saulrietā tempļu smailes rotā debesis un cilvēki tajās veroties iegūst mieru. Te nav milzu viesnīcas un atpūtas vietas. Viss slēpjas vienkāršībā un pazemībā.

3.     Holi Festivāls Indijā – Pavasarī hinduistu festivāls burtiski zied košām krāsām. Visiem pieejamie bezmaksas krāsu pulveri, ko sajauc ūdenī, rada kņadu un mētājoties ar tiem, ikviens kļūst gluži kā krāsainās želeju konfektes. Šos svētkus svin pavasarī un tie simbolizē piedošanu sev un citiem. Festivāla tradīcija izplatījusies visā pasaulē, bet īpaša nozīme joprojām tiek piešķirta svētkiem Krišnas dzimtenē Indijā.

4.    Bali, Indonēzija – Salas nosaukums ir sinonīms vārdu savienojumam "Tropu paradīze" un ne bez iemesla. Galvu reibinošas dekorācijas, lielisks ēdiens, naktsdzīve un iespējas baudīt klusu atpūtu. Bali ir patiesi vērtīga vieta atpūtai un iedvesmas gūšanai. Tā jau izsenis pulcē māksliniekus un rakstniekus no pasaules malu malām, kas tiem sniedz spēkus un emocionālu pārpilnību. Neskatoties uz to, ka tūristiem Bali ir populārs galamērķis, te joprojām ir neskaitāmas iespējas patverties no to radītās kņadas.

5.    Drakensberga jeb Drakona kalni, Dienvidāfrika – katrs, kurš uzņēmis fotogrāfiju šajā vietā, ievietojot to sociālajos tīklos, izmantos tēmturi #nofilter jeb bildei neprasīsies specefekti un īpašas dekorācijas. Milzīgas klintis un sniegotās kalnu virsotnes kalpojušas par iedvesmu arī filmas "Hobits" radītājiem. Cilvēki šeit dzīvojuši jau tūkstošiem gadu, par ko liecina San cilts klinšu zīmējumi. Šādi zīmējumi atrasti visdažādākajos augstumos, pat tādos augstumos, kur vidusmēra eiropietis pat nekāps. Īpašu uzmanību šim klintīm sāka pievērst pēdējā desmitgadē, rūpīgi pētot afrikāņu cilšu grafiku.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 24.04.2024 MSC kruīzu izpārdošana līdz 23.04. Estravel Latvia
Atlaide vairāk kā 200 kruīziem šajā pavasarī un vasarā! 7 naktis - Vidusjūra, Ziemeļeiropa un Karību salas // rezervējiet līdz 23.04. | Skatīt vairāk
no 547 EUR
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 23.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17548394sec.