Zviedrija – bezmaksas studijas nav vienīgā priekšrocība!

Pasaules klases pētījumi, attīstītas tehnoloģijas, augsts dzīves standarts, izcila darba vide un bezmaksas izglītība ir tikai daži no iemesliem, lai izlemtu par labu studijām Zviedrijā un pilnībā mainītu savu dzīvi un konkurētspēju tirgū. Izglītības nozare Zviedrijā ir unikāla.

Studiju neatņemama sastāvdaļa ir aizraujoša un atvērta vide ar uzsvaru uz sadarbību. Turklāt universitātes ir labi sagatavotas ārzemju studentu uzņemšanai un noteikti jāpiemin fakts, ka studentiem no EU valstīm, tai skaitā arī Latvijas, ir iespējas studēt Zviedrijā bezmaksas.  Studiju programmas ir veidotas tā, lai studijas beigušais jaunais profesionālis veiksmīgi un ātri ieietu darba tirgū Zviedrijā vai jebkurā citā pasaules vietā. Ar zviedru augstskolas diplomu kabatā visas durvis veiksmīgai karjerai ir atvērtas!

6 IEMESLI PAR LABU STUDIJĀM ZVIEDRIJĀ

1. Uz inovācijām balstīta valsts un viena no attīstītākajām sabiedrībām pasaulē. Vai zinājāt, ka daudzi lielākie pētījumi un atklājumi fizikā, ķīmijā, medicīnā un citur ir radušies tieši Zviedrijā? Vai Jūs zinājāt, ka tetrapaku, trīspunktu drošības jostu, elektrokardiostimulatoru, elektrokardiogrammu, portatīvo lādētāju un automātisko identifikācijas sistēmu izgudroja tieši šajā valstī? Jau vairāk kā 100 gadus Zviedrijas Karaliskā Zinātņu akadēmija pasniedz Nobela prēmiju pašiem labākajiem.

2. Lielākā daļa zviedru runā teicamā angļu valodā un labprāt apgūst arī citas valodas. Lai arī Zviedrijā oficiālā valoda ir zviedru valoda, arī angļu valodai var teikt ir „oficiāls” statuss – lielākā daļa zviedru runā advancētā angļu valodā. Visvairāk to var manīt biznesa vidē, jo lielākajā daļā uzņēmumu angļu valoda ir biznesa valoda.

3. Universitātes ar pasaulslaveniem skolotājiem un pētniekiem. Paskatāties ikgadējo statistiku: Zviedrijas izglītības sistēma var lepoties ar labākajām universitātēm pasaulē. Upsala, Gēteborga un, protams, Stokholma ir populārākie studiju galamērķi, taču izcili pasniedzēji un pētnieki sastopami gandrīz katrā universitātē. Līdz ar to studenti ne tikai klausās un mācās no labākajiem savā nozarē, bet arī iepazīst viņus kā cilvēkus, jo attiecības starp pasniedzējiem un studentiem ir ne tik formālas kā citviet.

4. Būt dabā un cienīt to – ikviena zviedra likums. Nav nekā pārsteidzoša, ja blakus universitātei būs nevis augstceltnes, bet gan meži, ezeri un pārgājienu takas. Zviedriju klāj 70% mežu un tikai 3% Zviedrijas teritorijas ir apbūvēta. Līdz ar to izklaide un aktivitātes dabā ir neatņemama zviedru studentu dzīves sastāvdaļa: laivošana, pārgājieni kalnos, slēpošana, slidošana un daudz kas cits. Turklāt vēl viena priekšrocība ir tā, ka no Zviedrijas viegli nokļūt kādā citā valstī - Norvēģijā, Dānijā, Somijā.

5. Labākās kompānijas un darba apstākļi. Tur kur ir inovācijas, augstas klases profesionāļi un moderni darba apstākļi, protams, ir arī labākās kompānijas un darba devēji. Atpazīstamākie zviedru zīmoli ir IKEA, Volvo, Ericsson un H&M, taču tas ir vien neliels skaits. Zviedrijas izglītības sistēma ir radīta tā, lai teorētiskās zināšanas varētu pielietot praksē. Jebkuram studentam ir iespēja iesaistīties reālos projektos jebkurā nozarē. Tā var iegūt vērtīgus kontaktus un pieredzi, kura nenoliedzami noderēs nākotnē.

6. Jautra un bagātīga studentu dzīve. Jebkurš students var pievienoties studentu korporācijām un piedalīties dažādu aktivitāšu organizēšanā. Tāpat katrā universitātē ir interešu klubi, kur sastapt sev līdzīgos. Arī Zviedrijas studentu naktsdzīve ir aktivitātēm pilna. Kultūras mīļotājiem patiks muzeji, koncerti un teātri.

Ja vēlaties vairāk uzzināt par Zviedrijas augstākās izglītības priekšrocībām un universitātes bakalaura programmām, 2016. gada 25. februārī plkst.17:00 ikviens tiek laipni aicināts uz EC Durbe organizētu semināru par studiju iespējām Jönköping universitātē! Gaidīsim Tevi mūsu birojā Raiņa bulvārī 31-6. Piesakies semināram pa tālruni 67223122, 67844442 vai e-pastu [email protected].

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 23.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Tradicionālie Sama modināšanas svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 23.04.2024 Summer Sound 2024 Liepājas reģiona TIB
Grandiozākais pludmales festivāls Baltijā “Summer Sound”, kas šogad notiks 2. un 3. augustā Liepājā, papildina pašmāju un starptautisko | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Restorānu nedēļa aicina garšu ceļojumā Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies no 12. līdz 21. aprīlim un tajā īpašās ēdienkartes piedāvās 23 Liepājas restorāni un kafejnīcas. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 23.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.940943sec.