Briselē, braucot tramvajā, var baudīt mūsdienu Latvijas virtuves vakariņas

No 2016. gada 26. aprīļa līdz 29. maijam Rīgas kā gastronomijas galamērķa mārketinga kampaņas ietvaros Briseles tramvaja restorānā "Brussels Tram Experience" varēs baudīt mūsdienu Latvijas virtuves vakariņas. Rīgas ēdienkarti izstrādājusi pazīstamā latviešu šefpavāre Svetlana Riškova. "Brussels Tram Experience" ir viens no populārākajiem Briseles tūrisma projektiem, kurā pilsētas apskate apvienota ar izsmalcinātām vakariņām īpaši aprīkotā tramvajā.

2016. gada 26. aprīļa vakarā Briselē notika atklāšanas vakariņas medijiem, kurās piedalījās arī Rīgas mērs Nils Ušakovs: "Mūsdienīgu un kvalitatīvu restorānu attīstība ir viens no iemesliem, kādēļ Rīga kļūst par arvien populārāku ceļotāju galamērķi. Esmu gandarīts, ka mūsu šefpavāru talantu novērtē arī Briselē, un, pateicoties abu pilsētu veiksmīgajai sadarbībai, tieši Rīgai tika piedāvāta iespēja pārsteigt Briseles iedzīvotājus un pilsētas viesus ar latviešu virtuvi. Pateicoties gūtajam baudījumam, ceram viesus sagaidīt arī Rīgas restorānos, kas Eiropā piedāvā vienu no labākajām kvalitātes un cenas attiecībām."

Īpašajā Rīgas ēdienkartē tiks piedāvātas 3 kārtu vakariņas ar mūsdienu Latvijas virtuvei raksturīgiem produktiem - bietēm, kazas sieru, zandartu un skābenēm. Pie ēdieniem tiks pasniegti arī atbilstoši pieskaņoti dzērieni.

"Restorāns tramvajā ir viens no mūsu veiksmīgākajiem gastronomijas projektiem. To ir iecienījuši gan tūristi, gan vietējie Briseles iedzīvotāji. Lai uzturētu šo projektu nemainīgi interesantu, mēs meklējam arvien jaunus veidus, kā pārsteigt mūsu klientus. Viesojoties Rīgā, ļoti atzinīgi novērtējām šefpavāru un restorānu sniegumu, tādēļ ar prieku piedāvājām Svetlanai veidot šo Rīgas ēdienkarti. Tā kā jau tagad vairāk nekā puse no visām pieejamajām vakariņām ir izpārdotas, tad viennozīmigi varam teikt, ka mūsu sadarbība ir veiksmīga," Olivjē Marette, Visit Brussels gastronomijas projektu vadītājs.

"Brussels Tram Experience" atiet ikvakaru no Poelaert Square, un brauciens, kura laikā tiek pasniegtas vakariņas, ilgst 2 stundas. Tramvajs ir pilnībā modernizēts un iekārtots kā restorāns ar 34 vietām, aprīkots ar virtuvi, lai varētu nodrošināt augsta līmeņa vakariņas.

Brussels Tram Experience tika radīts 2012.gadā Briseles gastronomijas gada "Brusselious 2012" ietvaros, sadarbībā ar slavenākajiem Michelin Briseles restorānu pavāriem.  

Mūsdienu Latvijas virtuves vakariņas Briselē organizē Rīgas dome un LIVE RĪGA sadarbībā ar Visit Brussels.     

Sīkāka informācija par "Brussels Tram Experience" un vietu rezervēšana šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.38311291sec.