Uzzini par bīstamām pilsētām pasaulē, kurās nevajadzētu ceļot vienam

Vairāki cilvēki katru dienu pamet mājas, lai dotos jaunos piedzīvojumos un ceļojumos. Šobrīd ļoti populāra ir ceļošana vienatnē, kas, protams, ir interesanta un bagātina ikvienu cilvēku, taču vajag atcerēties, ka ne visās pilsētās ceļošana vienatnē ir droša.

No dažām vietām vajag izvairīties, bīstamo apstākļu dēļ. Kaut gan noziegumi ir sastopami visā pasaulē, dažās valstīs un pilsētās tie ir vairāk izplatīti. Piemēram, Venecuēlas galvaspilsēta Karakasa 2015. gadā bija pilsēta ar pasaulē lielāko slepkavību skaitu. Tāpēc, ja vēlies apmeklēt šīs pilsētas, labāk doties tur ar kādu kopā. Tomēr kopā vienmēr ir drošāk. 

Mehiko, Meksika

ASV valsts departaments izdeva brīdinājumu par ceļošanu uz noteiktām Meksikas vietām, kurās ir paaugstināts riska līmenis. Pašā Meksikas galvaspilsētā vien ir liels zādzību, nolaupīšanu un bruņotu uzbrukumu  skaits. Kā arī ASV valsts departamenta ierēdnis stāsta:"ASV pilsoņi ir bijuši par upuriem dažādos bruņotos uzbrukumos, slepkavībās, nolaupīšanās un mašīnu zādzībās dažādos Meksikas štatos." Tāpēc, ja vēlies ceļot uz Mehiko vai pārējo Meksiku, nedari to viens.

Detroita, ASV

Kaut gan Detroitas pilsēta ASV Mičiganas štatā cenšas uzlabot savu drošību, noziegumu skaits vēl joprojām ir gana liels, un šī pilsēta tiek uzskatīta par bīstamu. Laupīšanas, seksuāli uzbrukumi, slepkavības, ielaušanās un narkotikas ir bieži sastopamas Detroitas ielās.

Lima, Peru

Gan tūristi, gan arī vietējie iedzīvotāji ir brīdināti par to, kādi riski pastāv dzīvojot vai apmeklējot Limas pilsētu. Kaut gan valdība cenšas kaut ko darīt lietas labā, pilsētas ielas tik un tā ir bīstamas. It īpaši tas izpaužas rajonos, kuros uzturas visvairāk tūristu, piemēram, centrālajā laukumā.  Ļoti bieži sastopami ir kabatzagļi un krāpnieciski naudas darījumi.

Deli, Indija
Deli nav tikai viena no pasaules netīrākajām pilsētām, bet arī viena no bīstamākajām, kur ceļot vienam. Pilsēta ir ļoti liela un tajā dzīvo vairāk kā 18 miljoni iedzīvotāju, tāpēc nav brīnums, ka noziedzība var plaukt un zelt. Vietnē TripAdvisor.com stāstīts, ka kabatzagļi ir atrodami katrā, cilvēkiem pārpildītā vietā, piemēram, tirgos un vilcienu stacijās. Sievietēm somas un somiņas vajadzētu turēt tuvu pie sevis, un vīriešiem jāizvairās no maka likšanas bikšu aizmugurējā kabatā.

Memfisa, ASV

Nekad nevajag ceļot vienam pašam uz Memfisu. 2015. gadā Federālais izmeklēšanas birojs nosauca Memfisu kā trešo bīstamāko pilsētu ASV. Ļoti biežas ir ielaušanās, zādzības, automašīnu zādzības un ļaunprātīgas dedzināšanas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 21.04.2024 Bērnu un jauniešu teātru festivāls Valmieras TIC
19. un 20. aprīlī Valmieras Viestura vidusskolā notiks XVII Latvijas bērnu un jauniešu teātru festivāls “..un es iešu un iešu!”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 19.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12884402sec.