Šanhaja izdod uzvedības pamācību Disnejlendas apmeklētājiem

Tuvojoties datumam, kad tiks atvērta Šanhajas Disnejlenda, tās apmeklētājiem tiek atgādināts par to, kā vajadzētu uzvesties. Tāpēc Šanhajas dome izdevusi pamācību, kā tūristiem uzvesties, apmeklējot apjomīgo atrakciju parku.

Pilsētas ierēdņi skaidro, ka ir izveidojuši sešu soļu pamācību, kā uzvesties Disnejlendā, jo jau pirms parka atvēršanas tā apkārtnē bija novērojams milzīgs haoss. Jaunā pamācība brīdina tūristus par piemēslošanu, kauslīgumu, rindu neievērošanu, ēku bojāšanu un citām nepieņemamām rīcībām, piemēram, gulēšanu uz zemes.

Ja sākumā var šķist, ka šāda pamācība ir nevajadzīga, tad, apkopojot notikumus, kas bijuši vēl pirms parka atvēršanas, uzreiz kļūst skaidrs, kāpēc bija vajadzīgs izveidot pāris kārtības noteikumus.

Viss sākās ar to, ka jau martā biļešu pārtirgotāji jeb dīleri biļetes tirgoja par neiedomājami augstām cenām. Pēc tam, kad aprīlī atvērās parka metro stacija, ziņkārīgi apmeklētāji tik ļoti centās piedalīties šajā atvēršanas pasākumā, ka izraisīja bojājumus teritorijām, kas atrodas blakus parkam.

Tūkstošiem cilvēku sapulcējās ap ieejas vārtiem, kad Disnejlenda savas durvis ēra speciālā pasākumā, kas bija domāts darbiniekiem, viņu bērniem un speciāli atlasītiem viesiem.

Kā arī visas biļetes divu nedēļu laikā pēc atrakciju parka atvēršanas jau ir izpārdotas un tuvākās viesnīcas rezervētas. Tāpēc drošības apsvērumu dēļ  tiks veikti treniņi, kā kontrolēt un apieties ar pūli krīzes gadījumos.

Šanhajas Disneja kūrorts ir Disneja un Šanhajas uzņēmuma Shendi Group kopuzņēmums, kas veidots, lai piesaistītu tieši ķīniešu tūristus. Piemēram, Volta Disneja Lielais teātris būs pirmais teātris, kurā pirmo reizi pasaulē iestudēs mūziklu "Karalis Lauva" mandarīnu valodā. Kā arī 12 ķīniešu zodiaki ir atveidoti kā Disneja un Pixar animācijas studiju tēli.

Masīvais Šanhajas projekts ir pirmais Disnejlendas atrakciju parks, kas atvērts pēdējo 10 gadu laikā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 01.05.2024 GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Luksus klases piedāvājumi - Taizeme Estravel Latvia
Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. | Skatīt vairāk
no 610 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50512004sec.