Jaunākā tendence mācībām vasarā – unikālas tematiskās nometnes Lielbritānijā

Lai gan tradicionālās valodu nometnes joprojām ir pieprasītas, pēdējo gadu laikā vecāki un bērni ir kļuvuši arvien prasīgāki un vēlas ne tikai apgūt valodu, bet arī pilnveidoties un iegūt jaunas iemaņas. Tematiskās programmas Lielbritānijā bērniem un jauniešiem no 7 līdz 16 gadu vecumam piedāvā visu, kas nepieciešams – aktīvu, aizraujošu atpūtu brīvā dabā, kas apvienota ar praktiskām nodarbībām un aktīvu sarunvalodas pielietojumu.

Tematiskās nometnes ir lielisks veids, kā attīstīt bērna aizraušanos vai hobiju un vienlaicīgi papildināt valodu zināšanas. Tajās atpūšas ne tikai jaunieši no visas pasaules, bet arī vietējie britu bērni, līdz ar to komunikācija angļu valodā ir neizbēgama – īsā laikā tiks papildināts vārdu krājums un uzlabota komunikācijas prasme. Priekšpusdienā paredzētas tematiskās nodarbības, pēcpusdienā bērni un jaunieši varēs izvēlēties kādu no vairāk nekā 20 sporta nodarbībām, bet vakarā dalībniekus sagaida bagātīga izklaides programma. Visas nometnes un piedāvātās aktivitātes piemērotas gan iesācējiem bez priekšzināšanām, gan jauniešiem ar iepriekšēju pieredzi.

EC Durbe piedāvā Jums nelielu ieskatu dažās no pieprasītākajām nometnēm:

Topošajiem šefpavāriem noteikti patiks kulinārijas akadēmija, kas sniedz iespēju katru dienu gatavot dažādu valstu ēdienus. Jaunie pavāri apgūs itāļu, spāņu, japāņu un marokāņu virtuves noslēpumus, kā arī šokolādes un konditorejas izstrādājumu gatavošanas mākslu. Nometnes noslēgumā katrs saņems pavārgrāmatu ar noderīgiem padomiem un receptēm, lai, atgiežoties mājās, varētu iepriecināt ģimeni un draugus.

Dabas un piedzīvojumu mīļotājiem būs piemērota izdzīvošanas programma, kurā jaunieši mācīsies orientēties brīvā dabā, iegūt uguni, uzbūvēt patvērumu un atpazīt ēdamas dabas veltes. Šī nometne ir īsts atradums pilsētas bērniem, kas vēlētos uz laiku iejusties Robinsona Krūzo lomā un iegūt pasaulslavenā TV piedzīvojumu raidījuma vadītāja Bēra Grilla cienīgas prasmes.

Īpaša tematiskā programma sagatavota arī meitenēm – viss par un ap skaistumkopšanu, veselīgu dzīvesveidu un sportu. Nometnē jaunietes apgūs jogu un pašaizsardzības paņēmienus, piedalīsies kardio treniņos un saņems noderīgus stilista un kosmetologa padomus par matu un nagu kopšanu, meikapu un piemērotākajām apģērba krāsām. Lieliska izvēle sievišķīgām meitenēm, kas vēlas apvienot relaksāciju un aktīvo atpūtu.

Zirgu mīļotāji novērtēs speciāli izstrādātās jāšanas programmas – gan tiem, kas zirga mugurā nekad nav sēdējuši, gan jauniešiem ar iepriekšēju pieredzi. Iesācēji apgūs jāšanas un zirgu kopšanas pamatus, savukārt pieredzējušie jātnieki iegūs jaunas iemaņas profesionālu treneru vadībā.

Motosporta nometne ar motocikla, kvadracikla un kartinga braukšanas nodarbībām būs īstā izvēle jauniešiem, kurus aizrauj ātrums un adrenalīns. Atbilstoši vecumam, transportlīdzekļu dzinēju tilpums ir robežās no 50 līdz 80 kubikcentimetriem. Nodarbībās jaunieši mācīsies noturēt līdzsvaru, pārslēgt ātrumus, uzsākt braukšanu un apstāties. Pieredzējušākajiem braucējiem būs iespēja izmēģināt spēkus dažādās šķēršļu trasēs un rampās.

Tiem, kuros vienlaikus mīt mākslinieka un piedzīvojumu meklētāja gars, iesakām fotografēšanas nometni. Pirmajā dienas daļā jauniešiem paredzētas fotografēšanas nodarbības, kas ietver tehnisko, vizuālo un radošo prasmju attīstīšanu. Tiks apgūta fotokameras izmantošana, attēlu apstrāde Photoshop, pareiza apgaismojuma noslēpumi un kompozīcija, lai radītu augstvērtīgas un kvalitatīvas fotogrāfijas. Nedēļas beigās katram dalībniekam būs izveidots personīgais portfolio ar visām uzņemtajām fotogrāfijām.

Plašajā piedāvājumu klāstā ietilpst arī multi-aktivitāšu, ūdenssporta, filmu producēšanas, adrenalīna, sērfošanas, ekstrēmo piedzīvojumu, autovadīšanas, Indiana Džonsa piedzīvojumu, videospēļu, spiegu, klinšu kāpšanas, mūzikas, dejošanas un līderības nometnes.

Vairāk informācijas skatieties EC Durbe mājaslapā vai zvaniet 67223122.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50755811sec.