Lietuvā noskaidro veiksmīgāko veselības tūrisma pakalpojumu sniedzēju

Birštonas kūrortā esošā Medicīnas SPA "Eglės sanatorija" ieguvusi balvu "Veiksmīgākais veselības tūrisma pakalpojumu sniedzējs 2018", Lietuvā.

Jau septīto reizi Lietuvā norisinājās tūrisma un aktīvās atpūtas izstāde "ADVENTUR", kas kļuvusi par lielāko tūrisma pasākumu Baltijā. Izstādes atklāšanas laikā tika pasludināti 2018. gada tūrisma balvas uzvarētāji.

"Tas ir liels gods tikt novērtētiem. Mēs esam gandarīti, ka mūsu ieguldītais darbs ir pamanīts. Mēs vēlamies dalīties savā priekā ar Birštonas kūrortu, jo šīs pilsētas izaugsme un labklājība ir devusi ievērojamu ieguldījumu Medicīnas SPA "Eglės sanatorija" izaugsmei", atzīst Medicīnas SPA "Eglės sanatorija" izpilddirektors Artūras Salda.

Medicīnas SPA "Eglės sanatorija" Birštonā ir 2013. gadā atvērtais dzīvojamais komplekss un ārstēšanas centrs, kurā apmeklētājiem tiek piedāvāts vairāk nekā 100 terapeitisko procedūru un pakalpojumu. Pakalpojumu vispārīgais mērķis ir ārstēšanas procesu pārvērst baudījumā. Gada laikā medicīnas SPA "Eglės sanatorija"  apmeklē vairāk nekā 100 tūkstoši klientu. Liela daļa klientu ir latvieši, kā arī norvēģi, zviedri, vācieši, itāļi, izraēlieši un citi.

Citas nominācijas:

Fotogrāfs Marius Jovaiša tika pasludināts kā gada tūrisma vēstnieks, toties Pakrojas muiža ieguva 2018. gada veiksmīgākā tūrisma produkta titulu. "Baltic Bike Travel" tika atzīta par labāko ceļojumu organizētāju, un sociālā platforma "We love Lithuania" par veiksmīgāko 2018. gada mediju projekts, kas veicina tūrismu.

Veiksmīgākais lauku tūrisma pakalpojumu sniedzējs 2018. gadā ir lauku tūrisma mītne "Pas Vytas" un lauku tūrisma mītne "Pas Vytas Lazdiju", bet par 2018. gada tūrisma informācijas centru pasludināts "GO Vilnius"!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55675697sec.