Pizza Jazz restorāni piedāvā skatīties kino

Pēc sekmīgā starta Kauņā restorānu tīkla Pizza Jazz projekts "Sufle kinas" ("Suflē kino") 3. februāri atceļos arī uz Viļņu, uz Pizza Jazz restorānu (Vokiečių gatve). Līdz šim trijos Pizza Jazz restorānos bija iespēja baudīt ierastos ēdienus, un kā arī “saldo ēdienu” - filmas, kuras veidojuši Amerikas un Eiropas režisori. Kino seansi Viļņā notiks divas reizes nedēļā (ceturtdienas un svētdienas).

“Suflē kino” pirmo reizi sāka rādīt Kauņā, vienā no Pizza Jazz restorāniem. Ideja, apvienot divas izklaides vietas - kino un restorānu izrādījās ļoti veiksmīga. Kauņas pilsētas iedzīvotāji ļoti iemīļoja šo izklaides vietu, kur vienlaicīgi bija iespējams ieturēt pusdienas vai vakariņas un noskatīties kādu labu filmu.

Viļņas iedzīvotajiem no šī gada 3. februāra Pizza Jazz restorānā būs iespēja vērot pasaulē atzītas filmas, kuras tika atlasītas ar lietuviešu kino kritiķes Lolitas Sutkaitienes palīdzību.

Pirmā filma, kura tiks rādīta būs "Afēra Antoni Zimeri" - tas ir franču piedzīvojumu trilleris.
Projekta nosaukums “Suflē kino” ("Sufle kinas") atspoguļo filmu raksturu. Suflē - pēc izskata parasts saldais ēdiens, bet tā pagatavošanā vajadzība meistarība. Tieši šāda veida filmas tiek rādītas restorānos - parastas, bet kino kritiķu atzītas.

Projekta idejas autors - restorāni Pizza Jazz, restorānu partneri ACME filmas, kuri arī nodrošina filmu seansus.

Ideja rādīt “Suflē kino” bija sekmīgā Pizza Jazz projekta “Vasaras terašu kino” turpinājums, kuras laikā Kauņas pilsētas iedzīvotāji kā arī pilsētas viesi varēja skatīties kino zem klajas debess.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 19.04.2024 Komandu rogaininga sacensības Liepājā Liepājas reģiona TIB
Jau otro gadu Liepājā notiks komandu rogaininga sacensības – 20. aprīlī Jūrmalas parkā tiks dots starts sacensībām “Liepājas Dienvidu fortu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.66623402sec.