„Reval Hotels” atver jaunu viesnīcu Kauņā

„Reval Hotels”, lielākais viesnīcu tīkls Baltijas valstīs, 17. martā atvēris savu jaunāko viesnīcu „Reval Hotel Neris” Kauņā, Lietuvā. Viesnīcā ir 208 ērti numuri, moderns Konferenču un pasākumu centrs ar kopējo ietilpību vairāk nekā 1000 personām, restorāns „Diverso” ar 140 sēdvietām un „Ginger” bārs. Atverot jauno viesnīcu, „Reval Hotels” atklāj jaunas iespējas gan starptautisko konferenču un pasākumu rīkotājiem, gan tūristiem.

„Reval Hotel Neris” viesiem piedāvā plašu dažāda stila un iekārtojuma istabu klāstu. No 208 moderniem un ērtiem viesu numuriem 37 ir vienvietīgi „Standard Class” numuri, 153 divvietīgi „Reval Class” numuri, 17 „Executive Class” numuri un 1 „Suite” numurs.

Viesiem visā viesnīcas teritorijā bez maksas ir pieejams gan bezvadu internets, gan interneta piekļuves punkti. Viesi ir laipni gaidīti viesnīcas restorānā „Diverso” ar 140 sēdvietām un atvērtā tipa virtuvi, kurā ikvienam būs iespēja nobaudīt izmeklētus ēdienus Vidusjūras noskaņās, savukārt, mājīgais „Ginger” bārs piedāvās lieliskus kokteiļus un vieglas uzkodas. Gada siltajos mēnešos viesiem būs iespēja atpūsties vasaras terasē.

„Reval Hotel Neris” Konferenču un pasākumu centrā ir astoņas daudzfunkcionālas telpas, un lielākā no tām spēj uzņemt līdz par 450 personām. Telpās ir moderns tehniskais aprīkojums: iekārta video konferencēm, digitālā video kamera, sinhronās tulkošanas iekārta, mikrofoni (stacionārais, bezvadu, kabatas), apaļā galda mikrofonu sistēma un pārvietojama skatuve.

Viesnīca atrodas pašā Kauņas centrā – netālu no Laisves alejas, Kauņas centrālās gājēju ielas. Viesnīca ir viegli sasniedzama no Kauņas autoostas, dzelzceļa stacijas un lidostas, tādējādi ceļā uz to ir iespējams iepazīt arī Lietuvas provinci. Istabas iespējams rezervēt interneta mājas lapā http://www.revalhotels.com/, kā arī trīs rezervēšanas centros - Viļņā, Rīgā un Tallinā.

„Reval Hotels” pieder norvēģu nekustamo īpašumu uzņēmumam „Linstow AS”, kuru īpašnieks „Anders Wilhemsen Group” ir arī pasaulē lielākās kruīza kuģu kompānijas „Royal Caribbean Cruise Lines” līdzīpašnieks. „Reval” viesnīcu grupas apgrozījums 2007. gadā bija 58,8 miljoni eiro.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39172697sec.