Klaipēdā startēs pirmā Sony Baltijas atklātā regate 2008

Sestdien, 7.jūnijā, Klaipēdā startēs pirmā Sony Baltijas atklātā regate, kurā piedalīsies burātāji no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Polijas un citām Baltijas jūras valstīm.

Pirmais regates maršruta posms Klaipēda – Palanga - Klaipēda notiks jau 7. jūnijā, pēc kura tiks apbalvoti pirmā posma uzvarētāji un svinīgi atklāta pirmā Baltijas mēroga regate. Jahtu rezultāti tiks vērtēti saskaņā ar saskaņā ar 2005. – 2008.gada ISAF starptautiskajiem burāšanas sacensību noteikumiem. Pēc svinīgajiem pasākumiem burātāji gatavosies nākošajam posmam Klaipēda – Pāvilosta, kas startēs 8. jūnijā.

Visas dalībnieku jahtas Klaipēdas ostā ierodas jau no 5. jūnija. Pašlaik sacensībām ir pieteikušās turpat vai 40 jahtas, kuras pārstāv visas trīs Baltijas valstis, kā arī Krieviju, Somiju un Poliju. Iespējams, regatē piedalīsies arī citu valstu burātāji.

No Klaipēdas burātāji dosies uz Pāvilostu un tālāk uz Ventspili, bet 12.jūnijā ieradīsies Roņu salā. Ar svinīgu Sony Baltic Open Regatta 08’ laureātu apbalvošanas ceremoniju, kurā balvas pasniegs Igaunijas vides ministrs Jaanus Tamkivi, 14.jūnijā Romasārē Sāremā salā, noslēgsies pirmās Sony Baltijas atklātās regates sacensības.

Sony Baltic Open Regatta 08’ patrons ir Latvijas Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze. Sony Baltic Open Regatta 08’ ģenerālsponsors ir Sony.

Sony ir līderis, kas iegulda līdzekļus tehnoloģiju izstrādē. Sony aizsargā dabu un samazina nedraudzīgos izmešus, kā arī nepārtraukti pārskata savu ražošanas, darbināšanas un uzņēmējdarbības praksi, lai nodrošinātu, ka tās produkti tiek izstrādāti atbilstoši vides aizsardzības prasībām.

Sony ražo audio, video, komunikāciju un informācijas tehnoloģiju produktus globālajiem patērētāju un profesionālajiem tirgiem. Ar mūzikas, attēlu, spēļu un tiešsaistes biznesu Sony ir viens no pasaules vadošajiem patērētāju preču zīmoliem.

Regates sponsori ir Latvijas kuģniecība, Opel un Baltic International Bank.

Regates oficiālā mājas lapā www.open.baltic.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 18.04.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 19.04.2024 Komandu rogaininga sacensības Liepājā Liepājas reģiona TIB
Jau otro gadu Liepājā notiks komandu rogaininga sacensības – 20. aprīlī Jūrmalas parkā tiks dots starts sacensībām “Liepājas Dienvidu fortu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Draugu piedāvājums - Stambula, 3 naktis Estravel Latvia
Lidojums + bagāža + transfēri + 3 viesnīcā ar brokastīm // spēkā ceļojot sākot no 3 perosnām // Maijā // pārdošana līdz 19.04.! | Skatīt vairāk
no 350 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.81213212sec.