Flylal.com portālā – jauni elektronisko ceļojumu pakalpojumi

flyLAL – Lithuanian Airlines izmainīja www.flylal.com dizainu, tehniskos risinājumus un paplašināja interneta portāla iespējas, ieviešot jaunus elektroniskos pakalpojumus, ļaujot ērtāk un operatīvāk organizēt ceļojumus.

Portālā www.flylal.com izveidotas specializētas pakalpojumu grupas atsevišķām pasažieru grupām. Lidsabiedrības un partneru veicošo programmu dalībnieki, kā arī reģistrētie uzņēmumu klienti, viņiem paredzētās portāla daļās uzreiz var nokļūt rezervācijas zonā, kurā, pērkot biļetes, tiek sniegti tiem paredzētie pakalpojumi.

„Portālā piedāvājam jaunas iespējas uzņēmējdarbības segmentam. Uzņēmumiem paredzētajā portāla daļā, izmantojot speciālu pieeju, ir iespēja pasūtīt biļetes – to var veikt gan biroja administratore, gan uzņēmuma vadītājs. Mēneša baigās pa pastu tiek izsūtīta centralizēts rēķins par veiktajām transakcijām. Šis jaunums atvieglos lidsabiedrības darbu, un paātrinās ceļojumu aģentūru darbu“, - apgalvoja flyLAL – Lithuanian Airlines attīstības departamenta direktors Erikas Zubrus.

Viņš uzskata, ka iespēju plānot ceļojumus, neizejot no biroja, 2008.g. izmantos līdz 1000 uzņēmumu. Bez tam, vairāk pārvadājošiem uzņēmumiem tiks piešķirtas speciālas lidojumu biļešu cenas. Pēc E.Zubrus domām, uz visiem jautājumiem, kas radušies uzņēmumiem, atbildēs speciāli izveidoti uzņēmējdarbības uzņēmumu un ceļojumu aģentūru apkalpošanas nodaļas speciālisti.

Atjauninātajā www.flylal.com portālā ieviests arī Dzintara jūdžu lojalitātes programmas modulis – te programmas dalībnieki drīzumā varēs saglabāt, kā arī pārbaudīt par lidojumiem sakrāto jūdžu daudzumu.

„Jau tiek programmēts modelis, kurš ļaus pasažieriem izvēlēties pārtiku lidmašīnā, izvēlēties sēdvietu, un pat apdrošināt dzīvību. Bez tam, www.flylal.com portālā būs iespējams pirkt ne tikai aviobiļetes, bet arī rezervēt viesnīcu, iznomāt automašīnu, iegādāties biļetes uz pasākumiem“, - jaunumus pieminēja flyLAL – Lithuanian Airlines attīstības departamenta direktors.

Portālā ieviestā pakalpojumu sistēma jau šodien sniedz iespēju pirkt elektroniskās savienoto lidojumu biļetes uz daudzām pasaules valstīm. Visbiežāk flyLAL – Lithuanian Airlines pasažieri izvēlas lidojumus uz Čikāgu, Deli, Bangkoku.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 30.04.2024 TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 ĒĢIPTE tikai no 339 EUR/personai! Latvia Tours
Kamēr ziema aiz loga vēl mēģina izspēlēt aprīļa jokus, aicinām siltā piedzīvojumā uz saulaino Hurgadu vai Šarmelšeihu! | Skatīt vairāk
no 339 EUR
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.5677731sec.