Romantikas "princis" R. Klaidermens muzicēs Lietuvā

Par romantikas “princi” dēvētais franču pianists Ričards Klaidermens no 7. līdz 16. martam dosies koncerttūrē pa Baltijas valstīm un Krieviju.

Pianista koncert ir paredzēti Maskavas starptautiskajā mūzikas centrā, Tallinas koncertzālē, Rīgas un Viļņas Kongresu namos, kā arī Pēterburgas Filharmonijas zālē.

Jau vairākus gadus pianists sadarbojas ar Lietuvas mūziķiem, tai skaitā Lietuvas nacionālā simfoniskā orķestra, Lietuvas valsts simfoniskā orķestra, kā arī Operas un baleta teātra orķestra.

Ričarda Klaidermana koncertā, kas notiks 10. martā Viļņas, Kongresa namā, mūzikas un skaņdarbu ierakstus, kurus viņš īpaši rūpīgi atlasījis savai jaunajai koncerta programmai, lietuviešu muzikanti jau iemēģina krietnu laiku iepriekš, lai koncertā tas izskatītos un izklausītos nevainojami.

Iespējams, ka nav pasaulē tādu cilvēku, kas nebūtu dzirdējuši R.Klaidermana mierīgo un pedantisko mūziku. Viņa mūziku dažkārt atskaņo lidmašīnās, viesnīcu liftos, supermārketos. Daži kritiķi viņu pat dēvē arī par “liftu muzikantu”, taču ar savu klavierspēli R.Klaidermens ir ieguvis miljonu cilvēku atsaucību.

Klaidermena jaunā programma priecēs Lietuvas klausītājus ar tādiem populāriem skaņdarbiem kā “Ballade pour Adeline”, J.Lenona, P. Makartnija. A. L.Vēbera, B.Joelo un citu autoru skaistākajām melodijām.

Pats pianists aicina apmeklēt kopīgo franču un lietuviešu mūzikas koncertu un saka, ka pēc šī koncerta katrs no savas otras pusītes noteikti izdzirdēs vārdus: ”Es Tevi ļoti mīlu!”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 20.04.2024 Rīgas Motormuzejam 35 Motormuzejs
Par godu Rīgas Motormuzeja 35 gadu jubilejai aicinām uz ieskandināšanas svinībām 20. aprīlī. | Skatīt vairāk
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47332001sec.