Kauņā atklāta mūsdienīgā un stilīgā viesnīca Europa Royale Kaunas

Lietuvas pilsētas Kauņas centrā tika svinīgi atklāta viesnīca Europa Royale Kaunas, kas pieder Europa Group Hotels viesnīcu tīklam. Moderna viesnīca atrodas kādreizējās Spindulio spiestuves telpās, netālu no Kauņas Sobora un sporta un izklaides arēnas Nemuna salā. Viesiem viesnīca piedāvā 91 numuriņus, 8 konferenču zāles, SPA centru.

Viesnīcas vadītāja Neringa Tumasonė uzskata, ka šī mūsdienīgā un stilīgā viesnīca kļūs par iecienītu tūrisma un biznesa atpūtas vietu. Viesnīca pati par sevi ir lietuviešu kultūrvēsturiskais mantojums ar ekskluzīvām fasādes ēkām un kāpņu telpām.

1928.gadā šajā teritorijā strādāja Spindulio spiestuves administrācija, kā arī tika uzglabātas un iespiestas grāmatas un kaltas monētas. Pēc Lietuvas neatkarības atjaunošanas, šajās telpās tika izdota pirmā lietuviešu nauda - taloni.

Viesnīcu Europa Royale Kaunas projektēšanā piedalījās arhitektu birojs Jungtinės pajėgų projektai, kā arī interjera arhitektes – Ramunė Dambrauskaitė un Virginija Rimkienė, bet pie konferenču centra izveides strādāja Rūta Dambrauskaite.

Viesnīcas Europa Royale Kaunas lepnums - slavena Aleksandravičiaus skulptūra „Šviesos nešėja“ („Gaismas nesējs“), kas ir veidota XX. gadsimtā.

Viesnīcā Europa Royale Kaunas ir izveidots restorāns (200 vietu) un bārs, kas var uzņemt līdz 60 viesiem. Restorāna viesi tiek aicināti baudīt lielisku Eiropas virtuvi. Restorāns piedāvās ikdienas biznesa pusdienas, kā arī iespēju rīkot dažādus banketus.

Viesnīcas pašsajūtas uzlabošanai un relaksācijai piedāvās Spa centra pakalpojumus, kurā ikviens varēs uzlabot veselību un parūpēties par savu skaistumu.

Viesnīca Europa Royale Kaunas pievienojās Europa Group Hotels viesnīcu grupai, kurai tagad jau kopumā pieder 10 viesnīcas Lietuvā un Latvijā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 25.04.2024 Nāc un sāc spēlēt golfu! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41465902sec.