Lietuvā notiks ceturtais mūzikas un māksla festivāls Be2gether

2010.gada 25.-27.jūnijā Lietuvā notikošais ceturtais mūzikas un māksla festivāls "Be2gether" ir publicējis pilnīgo mūzikālo programmu. Vislielākā Lietuvas festivālā uzstāsies pussimts atšķirīgu mūzikas stilu izpildītāju no dažādu pasaules valstu.

Visspilgtākās festivāla zvaigznes šogad - "Empire of the Sun" no Austrālijas, kuri kļuva slaveniem ar tādiem hitiem kā "Walking on a dream", "We are the people" un citiem, viņi arī rīko iespaidīgās dzīvas uzstāšanās ar kosmiskiem kostīmiem un scenogrāfija. Citi nemazāk nopelniem bagātie "Be2gether" viesi - rokeri "Skunk Anansie", kuri dārdoši atgriezās pasaules scēnā pēc šķiršanās.

"Empire of the Sun" - live:

www.youtube.com/watch?v=S_ja0-lHgE8&feature=player_embedded  

"Skunk Anansie" - "Because of You":

www.youtube.com/watch?v=ZBa7FfEY-gw&feature=player_embedded  

Festivālā uzstāšanās sarīkos hip -hop lepnums Roots Manuva un arī viens no visievērojamiem pasaules beatboxeriem Killa Kella ar DJ First Rate. Divās lielās scēnās pie Norvilišķu pils notikošā festivālā arī varēs izdzirdēt modernos "WhoMadeWho", rotaļīgos norveģus "Casiokids", unikālos "Bauchklang", "Crystal Fighters", skandalozos "Ruble" un arī kazaka roka uzstāšanu, kuru rīko "Haydamaky". Sestdienas programmā vienā no scēnam koncertēs grupa no Latvijas "Instrumenti".

Festivāla "Be2gether Fresh" programmā iepazīstināsiem ar talantīgiem jauniem mūzikas projektiem. Starp tiem - viesi no Maskavas, indie rokeri "Everything is made in China", stilīgie "Gerai gerai & Miss Sheep", teātrali omulīgi "Liūdni slibinai", "The Dominoes", avangarda "Avaspo" un citi oriģināli izpildītāji.

Kluba teltā skaņuplates gries deju mūzikas meistari. Pirmo festivāla naktī te notiks "Vecās skolas" pārtiņš ar old-school hip-hop ritmiem kopā ar Killa Kella un vienu no vistitulētājiem pasaules pulta muzikantiem - DJ First Race. Otro festivāla naktī programmu sarīkos elites elektroniskās mūzikas kompanija "Silence family".

Kā arī katru gadu, festivāls "Be2gether" apmeklētājiem piedāvā ne tikai muzikālo, bet arī saturīgo mākslas un izpriecu programmu. Šogad festivālā mākslas uzstāšanām pirmo reizi būs atsevišķa scēna. Tā būs radījamas izrādes, dažādu kultūru dejas, notiks teātra improvizacijas, mākslā iliuzionistu uzstāšanās.

Atnāci festivālā arī varēs peldēties dūņu baseinā, baudīt pirtim un masāžiem, piedalīties dažādos daiļrades darbnīcās, kosmiska volejbola "Bossaball", futbola un volejbola turnīros un pat arī apprecēties speciālās "Be2gether" kāzās.

Video "Bossaball":

www.youtube.com/watch?v=nwI8REP_fZ0&feature=player_embedded

Mūzikas un mākslas festivāls "Be2gether" - vislielākais mūzikas un mākslas festivāls Lietuvā, jau ceturto reizi notikošais 25.-27.jūnijā, pie pat Baltkrievijas robežas esošos Norvilišķu pils. Agrākajos gados festivālā parādījās tādas slavenības kā Groove Armada, Gogol Bordello, Morcheeba, Clawfinger, Bloodhound Gang, Tricky, Polarkreis 18, Fools Garden, LT DJ Bukem, Roni Size, Touch and Go un daudzums citu.

Izsmeļošo festivāla "Be2gether" programmu var atrast www.b2g.lt

Biļetes visām trīm dienām pašlaik maksā 140LTL, vienai dienai - 95LTL. Biļetes izplatī Tiketa (www.tiketa.lt)

Iesniegumus akreditāciju saņemšanai informācijas piegādātājiem ir jāatsūta līdz 10.jūnija.:

http://www.b2g.lt/en/media/?lang=en

Papildu informācija:

Egle Nemeikaite, Festivāla komunikacija

Tālr.: +370 622 56382

E-pasts: [email protected], [email protected]

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Daiļslidošanas sacensības  Valmieras TIC
No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”. | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,


Krāslavas TIC
,


Jaunpils pils
,


Ignalinos rajono TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64963794sec.