Star Tours aicina uz Mazo Holandi

Turpinot informēt par maija brīvdienu ceļojumiem, šajā reizē kopā ar ceļojumu aģentūru Star Tours aicinām doties uz mazo Holandi jeb Burbišķiem Lietuvā.

Ceļojumu aģentūras Star Tours direktore ar prieku atzīst, ka visi ceļojumi maija sākumā ir izpārdoti, izņemot vienas dienas ceļojumu uz "Mazo Holandi" Burbišķos Lietuvā. Jau ir izveidojušās pilnas grupas braucieniem uz Burbišķiem 11. maijā, uz Latgali 1. maijā un uz Sāremā salu no 4. līdz 5. maijam. Ināra Ozola novērojusi, ka šobrīd ceļotājiem pieaugusi vēlme doties nedēļas nogales braucienos gan naudas taupīšanas, gan laba laika pavadīšanas nolūkos.

Vēl atlikušas septiņas brīvas vietas uz Star Tours piedāvāto ceļojumu "Mazā Holande, tulpes un siers Lietuvā", kas norisināsies 4. maijā un ir vienas dienas brauciens. Lietuvas dārzi pavasara ziedu krāšņumā ļauj noreibt no krāsu uz smaržu pilnības, bet "Rokišķio Pienas" piedāvātais sieru klāsts iepriecinās jebkuru gardēdi.

Burbišķu pils un parks ir viens no skaistākajiem muižas kompleksiem Lietuvā. Redzēsiet krāšņus tulpju stādījumus, skulptūras, gleznainus dīķīšus ar 15 saliņām, ko savieno 12 tiltiņi. Tālāk dosieties uz brīnišķīgu mazpilsētu, apskatīsiet seno tirgus laukumu, iespaidīgo Sv. Mateja baznīcu, kas ir viena no skaistākajām neogotikas celtnēm Lietuvā, apskatīsiet Rokišķu pilsmuižas ansambli ar 19 ēkām un 28 hektāru lielo parku. Pēc tam dosieties uz Rokišķu muzeju, kur iziesiet "siera ceļu", kas iepazīstina ar siera ražošanas tradīcijām vienā no lielākajiem piena pārstrādes uzņēmumiem Lietuvā, kā arī degustēsiet sieru.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.startours.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49595499sec.