Vietas Igaunijā, kur var baudīt uz ūdeņiem

Kas gan tā par atpūtu, ja neesi bijis pie ūdeņiem vai uz ūdeņiem! Vismaz kārtīgs igaunis to noteikti pateiktu! Laivošana un burāšana šobrīd ir vienas no populārākajām vasaras izklaidēm Igaunijā! Izbaudiet arī Jūs – ūdens relaksācijas priekšrocības! Viena no aizraujošākajām ūdens kuģošanas nodarbēm Igaunijā ir – apceļot Igaunijas salas. Pilnīgi noteikti salu apmeklējums pa ūdens ceļiem ir krietni vien īsāks, pie tam vēl, kas par baudījumu – Jūra, saule un vējš!

Igaunijas ūdens ostas

Ja Jūsu rīcībā ir buru laiva vai vienkārši laiva un sava atvaļinājuma laikā esat nolēmuši apceļot Igauniju "Zem baltās buras", Jums noteikti ir jāiepazīstās ar iespējām piestāt Igaunijas krastos. Ieskaties kartē un noskaidrojiet, kura no daudzajām Igaunijas ūdens ostām būs jūsu nākamā pieturvieta!

Laivu noma Igaunijā

Pat tad, ja jūsu rīcībā nav laivas, bet "āķis ir lūpā" un Jūs pilnīgi noteikti savu atvaļinājumu vēlaties pavadīt uz ūdeņiem, Igaunijā ir brīnišķīgas iespējas iznomāt lielākas un mazākas Laivas.

Par to, kas obligāti jāzina par ceļošanu uz ūdeņiem Igaunijā

Pirms plānojat savu ūdens piedzīvojumu Igaunijā Jums noteikti jāiepazīstas ar drošas pārvietošanās uz ūdeņiem pamatregulām. Neļaujiet, lai šīs, it kā nelielās, taču ļoti svarīgās nianses nezināšana sabojātu Jūsu ideālo atvaļinājumu.

Piekrastes pasākumi vasarā

Kuģojot no ostas uz ostu varat izbaudīt ne tikai viļņu līgano šūpošanos un skaistos saulrietus uz jūras. Piestājot kārtējā mazajā piestātnē, pēc vientulībā pavadīta laiciņa, ienirstiet dzīves virpulī, lai pēc mirkļa atkal baudīt vientulību! Piedāvājam populārākos vasaras pasākumus, kas varētu būt paceļam, ceļojot pa ūdens ceļiem:

Kabli Saulrieta festivāls – 27.06. – 04.08.2019.

Leigo ezera mūzikas festivāls – 02.08.- 03.08.2019.

Kuresāres Jūras svētki – 08.08.-10.08.2019.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.02495289sec.