Uzzini, kuri ir TOP 10 Tallinas restorāni

Kārdinoši sezonas ēdieni, kurus pagatavojuši starptautiskos konkursos godalgoti šefpavāri, ir tas, ko var atklāt Tallinas labākajos restorānos, savukārt rūpīgi veidotie un pārdomātie interjeri rada omulīgu gaisotni pašā restorānā.

Restorānu lokācijas vietas ievietotas sākot ar 15. gadsimta Tallinas vecpilsētas ēkām līdz pat moderno penthausu augšējiem stāviem un ikviens no tiem ir iekļauti reģiona labāko restorānu White Guide Nordic sarakstā.

Iepazīsti TOP 10 restorānus Tallinā

1. NOA restorāns

NOA restorāns ir viss pārējais, bet ne grimstošs kuģis. Gluži pretēji - Noa izceļas gan tā atrašanās vietu, gan arhitektūru, gan arī ar interjeru. Un noteikti atradīsiet šeit labākās garšas ar miljona vērtu skatu uz Tallinas panorāmu un jūru.

2. Restorāns 180° by Matthias Diether

180° ir Matthias Diethera un viņa uzticamās komandas kopīgi radīts restorāns, kam ir piešķirta Michelin zvaigzne. "Ēdienam, kuru mēs gatavojam, ir jārunā pašam par sevi. Tas nozīmē, ka patiesā zvaigzne ir izejvielas bez liekām piedevām," tā Matthias izskaidro savus principus. Fine dining restorāna, kas atrodas vēsturiskajā Noblesnera ostā un no kura paveras lielisks skats uz jūru, atvērtā virtuve un elegantā ēdienkarte papildus lieliskai garšai piedāvā arī vizuālu baudījumu. Pie kopīgā galda, kur ir 10 vietas, tiek piedāvāta sešu ēdienu ēdienkarte, kuras gaitā var vērot arī visu ēdiena gatavošanas procesu. Pie individuāliem galdiņiem var izvēlēties 4-6 ēdienu ēdienkarti.

3. Restorāns Ö

Restorāns Ö saviem klientiem piedāvā jauna baudu no ziemeļnieciskās virtuves. Vakariņas ir kā neliels priekšnesums, kas stāsta savu stāstu. Restorāna šefpavāriem ir pašsaprotami izmantot labākās vietējās un Ziemeļvalstu izejvielas, kā arī sadarboties ar mazajiem ražotājiem un zemniekiem. Sezonalitāte, vākšana un senās gatavošanas metodes - veco klasiķu sadalīšana pa daļām un salikšana kopā jau jaunā izskatā nodrošina godīgu ēdienu.

4. Restorāns Puri

Puri ir "divi vienā" restorāns. A la Carte daļa ir paredzēta ikdienas ēdienreizēm, bet Chef’s Side gardēžu maltītēm. Šeit jūs varat baudīt gan pusdienas, gan arī vakariņas mājīgā un gaumīgā atmosfērā, kur paveras aizraujoši skati uz jahtu ostu. Restorānā Puri visas izejvielas tiek izvēlētas ļoti rūpīgi, lai nodrošinātu tikai labākās garšas un neaizmirstamu pieredzi. Restorāna Puri klientiem iespējams izvēlēties labākos vīnus no vīnu saraksta, ko sastādījis mūsu mājas someljē. Uz mūsu restorānu var nokļūt arī tieši no jūras - Jūsu jahtai būs vieta ostas piestātnē.

5. Restorāns ORE

Restorāna ORE radošā un eklektiskā virtuve rūpējas par to, lai Jūs izbaudītu jaunas garšas un interesantas kombinācijas. Gan ēdienkarte, gan dzērienu karte pastāvīgi mainās, atkarībā no sezonas produktiem, idejām un gūtās iedvesmas. Šeit Jūs vienmēr atradīsiet kaut ko jaunu. Restorāna galvenajā zālē ir vietas 60 viesiem, privātajā zālē mēs varam uzņemt līdz 32 personas. Atmosfēra ir mājīga, gaumīga un ērta.

6. Restorāns "Juur"

Gardēžu Kafejnīcas-Restorāna "JUUR" virtuvei iedvesma ir gūta no "Põhjala" virtuves idejām un bioloģiskās domāšanas. Restorānā uz šķīvja tiekas Igaunijas izejvielas, ziemeļnieciski dzestra garša un pavārmākslas meistarība. Mēs uzskatām, ka Igaunijas mežos, laukos un ūdenskrātuvēs ir vēl ļoti daudz aizmirstu un neatklātu pārtikas produktu, kas gaida atkal nonākšanu uz mūsu pārtikas galda. Ēdienkarte atspoguļo gadalaiku maiņu.

7. Restorāns "Art Priori"

Restorāns "Art Priori" – tā ir māksla uz sienām un uz šķīvjiem. Maigas, radošas un izsmalcinātas garšas piedāvās Jums elegantu un pārsteidzošu pieredzi.

8. Restorāns & Bārs "Horisont"

Elegantais un ar stila izjūtu iekārtotais Restorāns & Bārs "Horisont" atrodas viesnīcas augšējā stāvā. Šī ir ideāla vieta relaksācijai un pieczvaigžņu virtuves baudīšanai. Viesu skatienam paveras apburošs skats uz Tallinas vecpilsētu un jūru. Restorāna ēdienkartē ir iekļauti moderni ēdieni, kas pagatavoti no vietējiem un citu valstu sezonas produktiem. Pie mums ir iespēja baudīt vakariņas privātā atmosfērā - tam speciāli paredzētā, atsevišķā telpā.

9. Restorāns "Tchaikovsky"

18. gadsimta beigās Krievijā ieradās labākie Francijas pavāri. Rezultātā radās līdz šim neredzēta franču un krievu virtuves simbioze. Mūs iedvesmo iespēja atkal atdzīvināt šīs meistaru radītās receptes, papildinot tās ar mūsu pašu pieredzes augļiem un vīziju. Vakaros skan dzīvā mūzika, popūrijas un fantāzijas no operām, operetēm, baletiem un simfoniskajiem darbiem. Restorāns "Tchaikovsky" ir ieguvis vairākas augstas godalgas. Šis ir augsta līmeņa restorāns patiesiem gardēžiem, kur uzmanība tiek pievērsta arī vismazākajām detaļām. Cenu klase atbilst emociju un baudu līmenim.

10. Restorāns "Leib"

Restorāns "Leib" piedāvā baudīt pašceptu maizi un no vietējām, dabīgām izejvielām gatavotus ēdienus - vienkāršs, tajā pat laikā lielisks gastronomisks baudījums. Mēs augstu vērtējam vienkāršu, no svaigākajiem produktiem gatavotu ēdienu. Mums nepatīk sarežģītas kombinācijas, izsmalcināta apkalpošana un augstas cenas. Tieši tādēļ mēs izveidojām restorānu "Leib" - vietu, kur paši labprāt ikdienā ieturētu maltīti. Mūsu uzmanības degpunktā ir viss igauniskais un tas, ko Igaunijas daba mums dāsni dāvā. Mēs cieši sadarbojamies ar vietējiem lauksaimniekiem, zvejniekiem un citiem mazajiem ražotājiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.03.2024 - 29.03.2024 Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā! Estravel Latvia
Pēdējās vietas! - rezervējiet atpūtu pavasara svētkos un izvēlieties DĀVANU no viesnīcas! // 2 naktis ģimenei + atpūtas piedāvājums + izvēlētā | Skatīt vairāk
no 450 EUR
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.158813sec.