Visit Estonia: Sieviešu skaistums un spēks Igaunijā

Sieviešu maigums, skaistums, mātišķais pieskāriens mūsu dzīvi padara krāsainu un visnotaļ skaistu, tomēr sirdī sievietes ir arī tik spēcīgas , ka spēj vadīt gan valsti, gan būt ļoti īpašas un izslavētas savā arodā. Mēs lepojamies ar mūsu sievietēm Igaunijā!  Šeit tikai dažas no mūsu iemīļotajām sievietēm:

1.    Igaunija pagaidām ir vienīgā valsts, kuru vada divas sievietes – prezidente Kersti Kaljulaida un premjerministre Kaja Kallasa. Spēcīga valsts, kuru vada divas apburošas un gudras sievietes, tomēr Igaunija var lepoties ar vēl daudzām un talantīgām sievietēm.

2.    Kihnu salas komūna ir viens no pēdējiem matriarhātiem pasaulē. Šīs salas vīrieši dodas zvejā, tikmēr salas pārvaldīšanu uzņēmušās sievietes un viņas arī atbild par kultūras kopšanu. Slavenā sieviete Kihnu Virve, kurai jau ir 93 gadi, ir sacerējusi apmēram 400 dziesmu par Kihnu salas dzīvesveidu un jūru. Viņas vārdā ir nosaukts arī prāmis, kurš kuģo uz Kihnu salu.  

3.    Eda Veeroja ir saimniece izslavētajā melnajā jeb dūmu pirtī Dienvidigaunijā, Mooska un viena no ietekmīgākajām sievietēm pirts kultūras popularizēšanā Igaunijā. Pirtī iešana ir svarīga Veru igauņu kopienas ikdienas dzīves sastāvdaļa un šī tradīcija ir iekļauta UNESCO nemateriālā kultūras mantojuma reprezentatīvajā sarakstā.

4.    Igaunijas spēcīgākā un pazīstamākā šefpavāre sieviete Angelica Udeküll, kura aizved jūs garšas ceļojumos ar saviem ēdieniem. Viņa ir bijusi pavāre slavenos restorānos, sarakstījusi pavārgrāmatas, Igaunijas televīzijā ir sava TV pārraide, lai iepazītu garšas no visas Igaunijas.

5.    Dabas spēks noteikti piemīt Mariellai Jussi, kura pārcēlās ar ģimeni uz vienu no mežonīgākajām Igaunijas daļām Sooma. Dzīvot prom no pilsētas, būt tik tuvu klāt savvaļas dzīvei , noteikti sniedz izturību un vides apziņu.

6.    Reet Aus ir modes un kostīmu dizainere. Visas viņas kolekcijas veidotas pēc principa – izmantot otrreiz un piešķirt vērtību nevajadzīgām lietām. Šāda veida modes attīstības dēļ ir tikusi izveidota sabiedriskā platforma “Trash to Trend”, kura paver iespējas izmantot apģērbu otrreiz modes dizainā un masu apģērbu ražošanā.

Sievietes Igaunijā ir mūsu lepnums, tik skaistas un talantīgas tajā, ko viņas dara, rūpējoties par kultūras mantojumu, valsts vadīšanu un esot vienkārši sievišķīgas.

Lai iegūtu vairāk informācijas par ceļošanu Igaunijā, lūdzu, apmeklējiet Visit Estonia mājas lapu.

Pirms ceļojuma plānošanas apskatiet Ārlietu ministrijas mājas lapu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43288207sec.