Pērnavā notiks Viduslaiku festivāls

No šī gada 26. līdz 29.jūnijam Igaunijas kūrortpilsētā Pērnavā notiks tradicionālais Viduslaiku festivāls, kas veltīts Hansas savienībai. Šajās dienās notiks kostīmu parādes, bruņinieku turnīri, dažādi koncerti, deju šovi un teatralizēti uzvedumi.

Viduslaiku īpašo atmosfēru varēs izjust tirgus laukumā, kur atbilstoši Viduslaikiem tiks noformētas arī pārdošanas letes un darbnīcas. Tirgus apmeklētāji varēs vērot Viduslaiku amatnieku darbošanos, kā arī iegādāties īpašos un oriģinālos suvenīrus.

Jāatzīmē, ka nākošgad Pērnavā notiks jubilejas festivāls "XXX Starptautiskās Hansas dienas", kurās piedalīsies 150 Hansas Savienības pilsētu pārstāvji no visas Eiropas.

Šogad, proti "XXIX Starptautiskās Hansas dienas" no 18. līdz 21.jūnijam notiek Velikoje Novgorodā, kur festivāla pēdējā dienā Hansas Savienības karogs tiks nodots Pērnavas delegācijai.

Jāatzīmē, ka Pērnava Viduslaikos bija nozīmīga tirdzniecības ostas pilsēta, un savus „ziedus” laikus piedzīvoja XIV-XV.gadsimtā.

Tagad Pērnava ir viens no populārākajiem Igaunijas kūrortiem Baltijas jūras krastā, un vasaras sezonā piesaista daudzu valstu tūristu uzmanību. Pērnava atrodas apmēram 130 kilometru attālumā no Igaunijas galvaspilsētas Tallinas, un tur var nokļūt, izmantojot gan autobusu un dzelzceļa satiksmi, kā arī savu personīgo transporta līdzekli.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 20.04.2024 👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 21.04.2024 Bērnu un jauniešu teātru festivāls Valmieras TIC
19. un 20. aprīlī Valmieras Viestura vidusskolā notiks XVII Latvijas bērnu un jauniešu teātru festivāls “..un es iešu un iešu!”. | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Dzīvas mūzikas vakars  Park Hotel Latgola
Nobaudi vakaru restorānā "Plaza" ar grupu "Nostalgie"! Dzīva mūzika un Daugavpils ainava no viesnīcas 10. stāva papildinās nesteidzīgo atpūtas vakara | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4835031sec.