Tagad arī ārpus Tallinas ir pirmā piecu zvaigžņu kategorijas viesnīca

Igaunijas viesnīcu un restorānu asociācija (EHRL) ir piešķīrusi viesnīcai "Padastes muiža" piecu zvaigžņu kategoriju. Līdz ar to tagad ārpus Igaunijas galvaspilsētas Tallinas ir arī viena tik augstas kategorijas naktsmītne.

"Padastes muiža" – ainavisks viesnīcas komplekss, kas atrodas Muhu salas dienvidu piekrastē. Nereti tiek dēvēta arī par Muhu salas ‘paslēpto pērli’. Dzīvošana šajā viesnīcā izmaksā sākot no 180 līdz 600 eiro. Šī viesnīca pirmā ir iekļauta arī prestižajā Small Luxury Hotels of the World grupā. Kopumā Igaunijā 32 viesnīcas ir piecu un četru kategorijas „zvaigznītes”.

Jāatzīmē, ka šī gada sākumā viesnīca saņēma prestižo Andrew Harper's Hideaway Report prēmiju. Pie tam labāko divdesmitniekā iekļuva tikai divas viesnīcas no Baltijas un Skandināvijas reģionā, proti, kopā ar Padastes viesnīcu prēmiju saņēma Nimb viesnīca, kas atrodas Kopenhāgenā.

Andrew Harper's Hideaway Report – neatkarīgs ikmēneša izdevums, kas domāts ceļotājiem ar lielu pieredzi un labu gaumi. Endrū Harpers un viņa komanda, ceļojot inkognito, jau 30 gadu garumā un vienmēr norēķinoties par pakalpojumiem, saglabā mērķi, paskatīties uz ‘visu no malas’.

Padaste muiža atrodas Baltijas jūras krastā, 15.gs. celtajā muižā, kur tagad ir izveidota grezna viesnīca & spa. Tāpat viesiem tiek piedāvāta maltīte viesnīcas restorānā „Alexander” – vienā no Igaunijas smalkākajiem gourmet restorāniem. Turpretī spa procedūrās tiek izmantoti ārstniecības augi atbilstoši vietējām tradīcijām, izmantojot tikai kvalitatīvas un dabiskas izejvielas.

Sīkāka informācija: www.padaste.ee

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Hotel Jūrmala SPA
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Novatours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.71022391sec.