airBaltic atver bāzi Tallinā

01.06.2010 Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic atvērs bāzi Igaunijas galvaspilsētā, kas sekmēs aviokompānijas izaugsmi Tallinas lidostā. Plašāku informāciju par nākotnes plāniem saistībā ar bāzi Tallinā airBaltic sniegs 31.martā, kad notiks jaunā tiešā airBaltic maršruta Tallina – Tampere atklāšanas ceremonija.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Bertolts Fliks: “Igaunijas tirgū aviopakalpojumu apjoms ir nepietiekams, ir nepieciešams vairāk jaunu maršrutu. airBaltic ir veikusi pirmo stratēģisko soli, atklājot septiņus jaunus tiešos maršrutus no Igaunijas. Lai nostiprinātos Tallinas lidostā, mēs atvērsim tajā airBaltic bāzi.

Tallinā šogad tiks atklāta pirmā jaunā airBaltic bāze. No jūnija airBaltic būs bāzes visās trijās Baltijas valstu galvaspilsētās – Rīgā, Viļņā un Tallinā.”

Igaunijā airBaltic piedāvā septiņus tiešos maršrutus no Tallinas (uz Turku, Lapēnrantu, Tamperi, Oulu, Rīgu, Viļņu, Stokholmu), tiešo maršrutu Tartu - Rīga un ērtus savienojumus no Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz 80 galamērķiem Eiropā, Skandināvijā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos.

airBaltic ir paziņojusi par provizorisko 2009.gada peļņu 14 miljonu latu (20 miljonu eiro) apmērā un pērn sasniegusi pasažieru pieaugumu par 6% – līdz 2,75 miljoniem pasažieru. 2010.gadā airBaltic jau ir paziņojusi par vienpadsmit jauniem galamērķiem no tās bāzes Rīgā – lidojumiem uz Madridi, Belgradu, Vāsu, Ūmeo, Beirūtu, Amānu, Mančestru, Rovaniemi, Kūsamo, Visbiju un Luleu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 21.04.2024 Bērnu un jauniešu teātru festivāls Valmieras TIC
19. un 20. aprīlī Valmieras Viestura vidusskolā notiks XVII Latvijas bērnu un jauniešu teātru festivāls “..un es iešu un iešu!”. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Rija Old Town Hotel Tallin
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56922507sec.