Tallinā atvērts pirmais parkūra laukums Austrumeiropā

Tallinā ir atklāts pirmais parkūra laukums. Šis 238 kvadrātmetru lielais laukums atrodas visiem aktīva dzīvesveida piekritējiem viegli pieejamā vietā – Skones bastionā.

Šī sporta veida entuziasti ikdienā veic bīstamos trikus uz ielām. Tāpēc lai izvairītos no negadījumiem, visā Eiropā tiek ierīkoti speciāli parkūra laukumi. Tagad tāds ir arī Tallinā.

Parkūrs ir fiziski ekstrēms sporta veids pilsētvidē, kurā tiek pārvarēti dažādi šķēršļi. Parkūrs disciplinē ķermeni padarot to daudz spēcīgāku un elastīgāku. Galvenais parkūra moto ir ''Nav robežu, ir tikai šķēršļi'', un katru šķērsli ir jāpārvar.

Parkūra šķēršļi var būt gan arhitektūras objekti (margas, sienas u.c.), kā arī speciāli sagatavotas būves. Parkūra laukumā Tallinā ir 18 parkūram paredzēti elementi un 33 elementi ar īpašu marķējumu, kas palīdz iesācējiem praktizēties.

Parkūra laukuma atvēršanas dienā apmeklētāji redzēja dažādus trikus, kurus izpildīja treneri no Parkūra akadēmijas Somijā. Treneri pasniedza arī meistarklases un ikvienam interesantam palīdzēja sākt nodarboties ar parkūru.

Tagad visiem šī sporta veida mīļotājiem Latvijā ir iespēja ne tikai vingrināties uz pašu gatavotiem šķēršļiem, bet doties uz Tallinas profesionālo parkūra laukumu. Šī ir arī lieliska vieta, kur satikt domubiedrus un iegūt jaunus draugus.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.visitestonia.com


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 23.04.2024 Summer Sound 2024 Liepājas reģiona TIB
Grandiozākais pludmales festivāls Baltijā “Summer Sound”, kas šogad notiks 2. un 3. augustā Liepājā, papildina pašmāju un starptautisko | Skatīt vairāk
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Itālijas ezeru burvība Latvia Tours
Itālijas ezeru reģiona skaistums, brīnišķīgs klimats, svētvietu noslēpumainība iespaidīgās vietās, ir tikai daži no šī neaizmirstamā maršruta | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Uzņēmumi


Rija Old Town Hotel Tallin
,


Rixwell Collection Savoy Boutique Hotel 5* (Tallina)
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.440552sec.