Aicina uz SPA un atpūtas kūrortiem veselības atjaunošanai Igaunijā

Igaunijas kūrorti uzņem atpūtniekus jau 200 gadus. Tās tīro gaisu, skaisto dabu un baltās smilšu pludmales bija iecienījuši kā vietējie vācieši, tā arī Krievijas aristokrāti. Savukārt pirts tradīcijas sniedzas pat 800 gadu tālā pagātnē.

Lielākā daļa SPA kompleksu atrodas Igaunijas kūrortpilsētās – gleznainās un mierīgās vietās, kurās varat relaksēties tieši no pirts lāvas vai burbuļvannas izbaudot apkārtējo ainavu skaistumu. Augsta līmeņa restorāni, dabas tuvums, profesionālas procedūras un plašs skaistumkopšanas procedūru klāsts veselības atjaunošanai paredzēto atvaļinājumu padarīs neaizmirstamu.

Igaunijā sev piemērotu SPA atradīs ikviens

Igaunijā ir pieejami vairāk nekā 30 dažādi SPA. Ikkatrs varēs izvēlēties un atrast sev vispiemērotāko SPA.

Ārstnieciskajā SPA ar dažādu izmeklējumu palīdzību tiks noteikts jūsu veselības stāvoklis un sastādīts individuāls veselības atjaunošanas plāns, kura ietvaros tiks piedāvāta fizioterapija, hiropraktika, ārstnieciskā masāža, aukstumterapija, dūņu ārstniecība, sāls istabas un citas veselības atjaunošanas procedūras.

Ja līdzās relaksācijai vēlaties izbaudīt īpašu un izsmalcinātu atmosfēru, izvēle būtu jāizdara par labu labsajūtas SPA. Bieži vien šie augsta līmeņa SPA kompleksi ir ierīkoti muižu ēkās. Lieliskā arhitektūra, augstākā līmeņa restorāni un ķermeņa veselību atjaunojošās procedūras ļaus jums sajusties kā īstam muižniekam.

Atpūtai kopā ar ģimeni vispiemērotākās būs SPA viesnīcas, kurās ir pieejamas dažādas baseinu atrakcijas, rotaļu stūrīši un bērnu pieskatīšanas pakalpojumi.

Kūrortpilsētas apvieno kultūru un veselību

Kūrorts visos laikos ir bijusi vieta, kurā tiek apvienots patīkamais ar lietderīgo – uz to dodas uzlabot veselību, vienlaikus saņemot iespēju piedalīties izklaidēs, sociālajā dzīvē un kultūras pasākumos. Igaunijā ir pieejami vairāki kūrorti ar senām tradīcijām, kuros tiek piedāvāts plašs pakalpojumu klāsts, kas sniedzas no relaksācijas līdz medicīniskām ārtsniecības procedūrām.

Tallinas sešas publiskās pludmales, SPA, sporta klubi un līdzās tiem viduslaiku vecpilsēta kopā ar Eiropas galvaspilsētai raksturīgo moderno pilsētas centru, ir laba iespēja savienot veselības atjaunošanas atpūtu ar daudzveidīgām izklaides aktivitātēm.

Hāpsalu ar skaisto koka arhitektūru un promenādēm ir gluži kā gabaliņš no cita laikmeta. Pilsētas izturētais stils un mierīgais dzīves temps, īpaši ziemas periodā, nomierina pat visaizņemtākos un steidzīgākos cilvēkus. Veselības atjaunošanas tūristus Hāpsalu pilsētā sagaida vēsturiskas dūņu ārstniecības tradīcijas, bet interesantas izklaides iespējas piedāvā kafejnīcas, skaistās pludmales un kultūras pasākumi.

Pērnava visa gada garumā veselības tūristus apbur ar savu daudzveidību. Vasarā, kad Pērnava nes vasaras galvaspilsētas titulu, ir patīkami pēc raibās kultūras un naktsdzīves baudīšanas relaksēties skaistajā smilšu pludmalē. Savukārt ziemā SPA ir tā vieta, kur ir patīkami atrasties un sevi norūdīt, peldoties āra baseinā.

Kuresāre ir lieliska vieta, kur pavadīt laiku gan SPA, gan pludmalēs. Vasarās, kad ir lielāka cilvēku drūzma, ir vērts doties vienas dienas ceļojumā uz Hījumā salu aplūkot dabu. Aukstās ziemās aizraujošu piedzīvojumu piedāvā brauciens uz salu pa ledus ceļu. Nelielie attālumi nodrošina ērtu iepazīšanos ar vietējo dabu un piekrastes ciemiem. Bez tam Kuresārē notiek daudz kultūras pasākumu, starp kuriem ir arī ikgadējās Sāmsalas operas dienas.

Narva-Joesu tiek dēvēta arī par Ziemeļvalstu Rivjēru. Šeit jūs sagaidīs Igaunijas garākā smalksmilšu pludmale, kas norobežota ar savdabīgu priežu mežu, vairāki meža parki un mazpilsētas dzīve, kas kļūst arvien daudzveidīgāka. Šeit jūs varat atpūsties un relaksēties gan senatnīgos ārstniecības SPA kompleksos, gan modernās SPA viesnīcās.

Verskas pilsētiņa ir neliela, taču slavena ar savu minerālūdeni un ārstnieciskajām dūņām. Verskas dūņas, kas sajauktas ar vietējo minerālūdeni ir unikālas, jo satur ādu atjaunojošo estrogēnu jeb sievišķo dzimumhormonu. Šo procedūru iespējams izbaudīt tikai Verskas SPA. Tāpat Verska ir viena no labākajām vietām, kur iepazīties ar savdabīgo setu kultūru un dzīvesveidu.

Visos Igaunijas kūrortos un SPA centros līdztekus veselības atpūtai tiek piedāvāti skaistumkopšanas pakalpojumi, kuru plašais klāsts un augstais līmenis ir slavens arī aiz valsts robežām. Patiesi, ja ādas virskārta tiek palutināta ar sāli, muguras sāpes izmasētas un locītavas aprūpētas ar aukstuma terapiju, tad kāpēc sevi neapbalvot ar jaunu frizūru vai interesantu manikīru ballītei, koncertam vai restorāna apmeklējumam?

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.43296599sec.