Igaunijā sastādīts aktuālais restorānu TOP 50 un novembra sākumā gaidāma Tallinas restorānu nedēļa

Programma "Flavours of Estonia" nākusi klājā ar jaunāko ēdināšanas nozares klasifikatoru, nosaucot 2013. gada 50 labākos restorānus valstī. Jau ceturto gadu pēc kārtas par uzvarētāju atzīts restorāns "Alexander" Muhu salā, kas salīdzinājumā ar iepriekšējā gada vērtējumu par punktu audzis pārtikas un apkalpošanas jomā. Savukārt otrajā vietā jau trešo reizi ierindojies "Telegraaf Hotel" restorāns "Tchaikovsky" Tallinā, bet kā trešais nosaukts Järva apgabala muižas restorāns "Põhjaka".

TOP 50 labāko restorānu saraksts Igaunijā sastādīts, kulinārijas nozares profesionāļiem nominējot dalībniekus no 1300 pretendentu portfeļa, kam seko pārtikas mediju anonīms restorānu apmeklējums un sīkāks iztirzājums. Šāds restorānu rangs Igaunijā tiek veidots jau sesto gadu.

"Flavours of Estonia" ir programma, kas uzsākta 2008. gadā, lai atbalstītu kulinārijas prasmju attīstību, kā arī plašākā mērogā pozicionētu Igauniju kā labas pārtikas zemi. Plašākas informācijas iegūšana, kā arī pilnīga saraksta apskate iespējama šeit.

Novembra sākumā ikvienu gardēdi priecēs arī Tallinas restorānu nedēļa, kas ar 35 galvaspilsētas labāko restorānu dalību norisināsies jau trešo gadu pēc kārtas. Pasākumu laikā no 1. līdz 7. novembrim iespējams apmeklēt 15 000 gardēžu no Igaunijas un citām valstīm, kas laikus veikuši rezervāciju uz konkrētajiem Tallinas restorāniem, tostarp TOP 50 2. vietas laureātu. Veicot rezervāciju, norādāms vēlamais ierašanās datums un laiks, kā arī cilvēku skaits no 2 līdz 6 personām.

Plašāka informācija par Tallinas restorānu nedēļu un tās dalībniekiem, kā arī biļešu rezervēšanu pieejama šeit. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40886211sec.