Tallinas lidostā darbu sāk Baltijā lielākais un modernākais lidaparātu servisa komplekss

Vakar Tallinas lidostā darbu sāka mūsdienīgs biznesa klases lidmašīnu apkalpošanas komplekss, kas ir lielākais Baltijas valstīs. Angāru kopējā platība ir 5230 m2, projektā ieguldītas investīcijas aptuveni 5 miljonu eiro apmērā. Angārā, kas tiek apsildīts visu gadu, ietilpst astoņas vidējās klases lidmašīnas un viena Boeing 737 lieluma lidmašīna. Kompleksu no Tallinas lidostas iznomās uzņēmums Panaviatic, kas strādā biznesa aviācijas jomā.

"Uzņēmējdarbības vides attīstīšana prasa daudzpusīgu infrastruktūru," atklāšanas pasākumā atzīmēja Igaunijas Ekonomikas un komunikāciju ministre Urve Palo. "Aviācijai ir liela nozīme Igaunijas dzīvē, tai ir jāpievērš liela uzmanība. Biznesa aviācija daudziem uzņēmējiem piedāvā alternatīvu tādos gadījumos, kad regulārie reisi nelido pietiekami ātri. Es ticu, ka līdz ar to Igaunija sev nodrošinās jaunas investīcijas un darbavietas."

"Lidosta atbalsta visus papildu pakalpojumus, jo tas padara Tallinu daudz pievilcīgāku gan aviokompānijām, gan klientiem," teica Tallinas lidostas valdes priekšsēdētājs Reins Loiks. "Panaviatic ir partneris, kas pelnījis uzticību un spēj piesaistīt Tallinai gan jaunas lidmašīnas, gan jaunus pasažierus. Komplekss veicinās to, ka aviokompānijas varēs drošāk domāt par jaunu līniju atvēršanu Tallinas virzienā."

"Angāri ir lielākie Baltijas valstīs, un saskaņā ar plānu tur sāks apkalpot lidmašīnas, kas atrodas 3000 km rādiusā no Tallinas," paskaidroja Panaviatic padomes priekšsēdētājs Juri Pihls. "Pieprasījums pēc lieliem apkalpošanas kompleksiem ir visā Eiropā, kur ir novērojams līdzīgu ēku trūkums. Komplekss galvenokārt paredzēts biznesa lidmašīnām, kuru apkalpošanai palielinās pieprasījums. Panaviatic, kā rīcībā ir sešas lidmašīnas Bombardieri Learjet, jāizskata arī jautājums par tādu gaisa kuģu iegādi, kas spēj veikt daudz garākus lidojumus, jo pastāv tāda nepieciešamība."

"Līdz šim mēs strādājām neapsildāmās telpās, jaunie angāri pacels mūsu uzņēmumu principiāli citā līmenī," teica Panaviatic vadītājs Aleksejs Kulakovskis. "Papildus mūsu rīcībā esošo lidmašīnu tehniskajai apkalpošanai tagad varēsim piedāvāt augstākās klases pakalpojumus arī citiem uzņēmumiem, kas nodarbojas ar biznesa aviāciju. Tallinas lidostā izvietotais privāto lidmašīnu apkalpošanas komplekss šobrīd ir pats jaunākais un modernākais Eiropā, tāpēc mēs gribam tur piedāvāt profesionālu apkalpošanu."

Biznesa klases lidmašīnu apkalpošanas kompleksu uzbūvēja Tallinas lidosta, kas to iznomāja kompānijai Panaviatic. Projekta investīciju apjoms bija vairāk nekā 5 miljoni eiro. Būvniecības darbus veica SIA Astlanda Ehitus.

Panaviatic (www.panaviatic.com) ir 2008. gadā dibināta privāta aviokompānija, kas atrodas Tallinā un nodarbojas ar biznesa aviāciju. Panaviatic ir aktīva EBAA (Eiropas Biznesa aviācijas asociācijas) un NBAA (Nacionālās biznesa aviācijas asociācijas) dalībniece. Uzņēmuma rīcībā ir sešas lidmašīnas Bombardieri Learjet.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59856915sec.