Remiro Travel iesaka pavadīt rudenīgās nedēļas nogales kādā no Igaunijas SPA centriem

Mūsu kaimiņvalsts Igaunija ir bagāta ar SPA centriem, tā dod mums iespēju izbaudīt jaukas nedēļas nogales, atpūšoties no ikdienas rutīnas, veltot laiku sev un savam ķermenim, kas ir svarīgs priekšnosacījums tam, lai mēs justos veseli un mundri.

Katra vieta apbur ar savu šarmu. Hāpsala, kas atrodas  vietā, kuru no trim pusēm ieskauj jūra, ir lielākā Igaunijas piejūras kūrortpilsēta. Viena no pieprasītākām viesnīcām ir Fra Mare Thalasso day SPA, kura piedāvā vienreizēju iespēju peldēties īstā, siltā jūras ūdens baseinā zem klajas debess. Dodoties Remiro travel ceļojumā  uz šo SPA centru, Jūs varēsiet baudīt cenā jau iekļautās 2 SPA procedūras, bagātīgas vakariņas un brokastis, kā arī izmantot kompleksa Thalasso day SPA saunas, pirtis, baseinus un džakuzi.

Ceļojumu datumi: 25.-26.oktobris, 15.-16.novembris, 13.-14.decembris

Pērnava, kas lepojas ar savu kūrortpilsētas statusu ir viena no slavenākajām SPA atpūtas vietām. Esot šeit, noteikti iesakām apmeklēt TERMID saunu un baseinu centru- baseini un dažnedažādas masāžu strūklas, somu, japāņu, sāls, turku pirtis un džakuzi. Izbaudiet arī 2 relaksējošas SPA procedūras, vakariņas, brokastis, šampānieti un augļus numuriņā, un romantisku pastaigu pa Pērnavas vecpilsētu.

Ceļojuma datumi: 25.-26.oktobris, 13.-14.decembris

Varskas pilsētā ir daudz kā tāda, kas padara šo vietu unikālu...Viena no tām ir sanatorija „Värska“-  tā ir slavena ar dažādām dūņu procedūram, kuru laikā notiek organisma atjaunošanās. Šādu dūņu pasaulē esot ļoti maz- Varskas dūņas pastāv jau daudzus miljonus gadu, tās satur dabiskos estrogēnus un augstu sērūdeņraža saturu, tādēļ uz Varsku brauc cilvēki no visas Eiropas! Dūņu procedūras izmanto locītavu slimību, radikulīta, atsevišķu uroloģisko un ginekoloģisko slimību ārstēšanai, nervu sistēmas stabilizēšanai, alerģijas slimību nomierināšanai, kā arī tās ir ieteicamas pēc dažādām traumām- rehabilitācijas periodā. Varskā piedāvā arī unikāla minerālūdens SPA akvaparku. Brīnišķīgais priežu mežu gaiss un jaukās pastaigas mežā vai ezera krastā nodrošinās Jums labu ēstgribu un atspirdzinošu miegu.

Ceļojuma datumi: 17.-18.novembris

SPA Laulasmaa atrodas pašā jūras krastā,  no šejienes paveras skaista ainava- priežu mežs, pludmale un ainaviskas klintis. Laulasmaa igauniski nozīmē "dziedošo smilšu zeme". Greznajā 4* viesnīcā Jums būs neierobežots baseinu un piršu SPA centra apmeklējums, 1 SPA procedūra pēc izvēles, gardas vakariņas un brokastis!

Ceļojuma datumi: 6.-7.decembrī

Visiem SPA ceļojumiem viena cena- tikai 79 EUR! Sīkāk lasi: www.remirotravel.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44177294sec.