Viesnīcu zīmolu Wellton un Rixwell Hotels pārvaldošā kompānija «Mogotel» pārvaldīs viesnīcu Tallinā [1]

Viesnīcu operējošā kompānija "Mogotel" martā paplašināja savu darbību ārpus Latvijas robežām, savam tīklam pievienojot 2 viesnīcas, kas atrodas Igaunijā, Tallinas vecpilsētā. Abas viesnīcas ir atpazīstamas ar Rixwell zīmolu - Rixwell Olevi Hotel un Rixwell Gotthard Hotel, un tās iepriekš darbojās kā Olevi Residents un Gotthard Residents.

Viesnīcās darbība tiek turpināta, nodrošinot lojalitāti saviem klientiem un sniedzot ierastos pakalpojumus.

Abas jaunpienācējas viesnīcu tīklā ir vēsturiskas un gaumīgas viesnīcas ar savu unikalitāti un vērtībām. Rixwell Gotthard Hotel ir komfortabla viesnīca, kas atrodas vēsturiskajā daļā Tallinas vecpilsētā, blakus Kuģniecības muzejam un senajai sv. Olevistes baznīcai. No viesnīcas logiem var apbrīnot Tallinas slavenās Trīs Māsas vienā pusē un vērot jūras krāšņumu no viesnīcas logiem otrajā pusē. Savukārt Rixwell Olevi Hotel ēka ar sarkanajiem dakstiņu jumtiem, bruģēto ieliņu un skaņām no baznīcas atgādina par Viduslaikiem. No viesnīcas augšējo stāvu logiem paveras elpu aizraujošs skats uz jūru un Pasažieru ostu, kur ienāk skaisti kruīza kuģi.

"Igaunijas tirgus apgūšana gan mūsu uzņēmumam, gan Rixwell zīmolam ir jauns izaicinājums", stāsta "Mogotel" ģenerāldirektore Jeļena Stirna. "Šo viesnīcu pievienošana mūsu portfelim paplašinās līdzšinējo piedāvājumu mūsu klientiem, līdz ar to sniedzot atpūtas iespējas ne tikai Latvijā, bet arī Igaunijā. Tagad Tallinas pilsētas viesiem būs iespēja iepazīt Rixwell zīmolu, un ticam, ka gan daudzgadējā pieredze viesnīcu apkalpošanas jomā Latvijā, gan mūsu viesnīcu standarti un vēlme strādāt, palīdzēs attīstīt šo viesnīcu pakalpojumus un apmierināt klientus. Sadarbībā ar abu Tallinas viesnīcu īpašnieku tuvākajā laikā plānots ieviest virkni uzlabojumu viesu ērtībām, pielāgojot Rixwell Hotels viesnīcu tīkla standartiem un paplašinot pakalpojumu klāstu."

Uzņēmums "Mogotel" šobrīd pārstāv jau 10 viesnīcas, bez jaunajām 2 viesnīcām Igaunijā, Latvijā jau darbojas astoņas: divas Wellton zīmola viesnīcas Rīgā - Wellton Centrum Hotel & SPA un Wellton Hotel Riga & SPA, un 6 Rixwell zīmola viesnīcas – Rixwell Elefant Hotel, Rixwell Old Riga Palace Hotel, Rixwell Gertrude Hotel, Rixwell Terrace Design Hotel, Rixwell Centra Hotel Rīgā un Rixwell Bauska Hotel Bauskā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Dagnija 03/18/2016 14:48 Būtu tiešām labāk, ja šis koncerns no sākuma pievērstu uzmanību savu pakalpojumu kvalitātei. Gan es, gan mani dāņu viesi bijām maigi izsakoties, šokā. Pakalpojums ir tālu no 5 zvaigžņu līmeņa! Serviss zems - personāls nemaina veļu. Vienam cilvēkam diennaktī šeit ir 1 (!!!) lielais dvielis un viens tā saucamais mazais roku dvielis (`30 x 30 cm). Vāja skaņas izolācija starp nummuriņiem, personāls pilnīgi ignorē viesu lūgumu novērst vannasistabas durvju čīkstēšanu. SPA apmeklējums (baseins un pirts) nav iekļauts cenā un pat dāņi domīgi grozīja galvu par cenu. Viesnīca meklētājos ir minēta kā invalīdiem draudzīga, taču realitātē tā absolūti nav! Akmens kāpnēm uz restorānu ( kur pasniedz arī brokastis), nav pat margu. Brokastis ir vispār īpāša tēma. Ļoti nabadzīga izvēle. slikta augļu izvēle - melones šķēles, uz pusi pārgriezti kivi un APPELĒJUŠAS (!!!) vīnogas.Pēc norādes uz tām, peronāls pat neatvainojās un pārējās kopējā lielajā traukā turpināja gaidīt pārējos ēdājus... Viesnīca atbilst labākajā gadījumā vājam 3 zvaigžņu līmenim. Mums bija ļoti neērti viesu priekšā.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienu ieskandināšanas pasākums Liepājas reģiona TIB
Ceturtdien, 28. martā, plkst. 15 Liepājas muzejs Kūrmājas prospektā 16/18 aicina ģimenes ar bērniem uz Lieldienu ieskandināšanu, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45725012sec.