Neparasti jautājumi, ko «Latvijas balzams» saņem no patērētājiem un partneriem

Atbilstoši 1. aprīļa jeb joku dienas noskaņai alkoholisko dzērienu ražotājs AS ''Latvijas balzams'' (LB) ir apkopojis neparastākos jautājumus, ko saņem no patērētājiem, kā arī darba procesā no potenciālajiem vai esošajiem sadarbības partneriem. ''Klientu attiecību veidošana bieži sākas tieši ar telefona zvanu vai e - pastu, kas norādīts saziņai ar uzņēmumu. Jautājumi, kurus saņemam, ir tik dažādi un nereti pat ļoti negaidīti, asprātīgi vai pārsteidzoši, jo katrs no mums taču ir individualitāte,'' saka AS ''Latvijas balzams'' komunikācijas vadītāja Dana Hasana.

Pārbauda pudeles uz izturību: Kādam no LB partneriem ir īpaša tradīcija – pārbaudīt pudeles izturību, metot kasti ar dzēriena pudelēm pret metāla virsmu no 30 cm augstuma. Kā skaidro uzņēmuma ražošanas direktors Ronalds Žarinovs, šis untums tiek ne tikai izpildīts, bet arī tiek godam izturēts – pudeles, metot no šāda augstuma, triecienu iztur un nesaplīst!

Gribu ūdeni no avota, kurā dzer ziemeļbrieži! Vai iespējams izgatavot degvīnu, izmantojot avota ūdeni, no kura dzēruši ziemeļbrieži? Ražošanas direktors apliecina, ka šādas prasības patiešām ir iespējams īstenot, un šādi īpaši projekti pa laikam arī tiek realizēti. Kā piemēru viņš min degvīnu Elit by Stolicnaya Pristine Water Series Andean Edition, kura receptūrā izmantots ūdens no Andu kalniem, vai ''Killer Queen Vodka'' degvīna ražošanā izmantotais spirts ir septiņas reizes destilēts un degvīnam ir veikta četrkārtēja filtrācija.

Ar Balzamu izmazgā matus! Kāda LB darbinieka Dānijā dzīvojošs paziņa dāvanā saņēmis ''Rīgas Melno balzamu’’ 0,3 l pudelē un ar to izmazgājis matus. Vārds ''balzams’’, protams, tiek lietots gan pārtikas, gan matu kopšanas līdzekļu industrijā, taču minētais gadījums apliecina, ka patērētāji ne vienmēr pievērš uzmanību produkta aprakstam.

Gribam bezalkoholisko degvīnu! Periodiski saņemam jautājumu, vai iespējams izgatavot bezalkoholisko degvīnu vai, piemēram, bezalkoholisko zemeņu liķieri? ''Tādus priekšlikumus nav iespējams īstenot, jo degvīnu nav iespējams izgatavot bez spirta izmantošanas, kā arī liķierim ir sava receptūra un liķieris satur alkoholu. Liķieros cukura saturs ir sākot no 10%, bet alkohola saturu regulē katras valsts likumdošana,'' stāsta R. Žarinovs.

Vai 17 gadu vecs ''Rīgas Melnais balzams'' ir zaudējis savas ārstnieciskās spējas? Vai ar gadiem nezūd dzēriena kvalitāte un īpašības, dažkārt jautā patērētāji. Uz to uzņēmuma pārstāvji atbild, ka katram no dzērieniem ir savs derīguma termiņš, taču būtiski ir arī glabāšanas apstākļi. Runājot par ārstnieciskām spējām, varam apliecināt, ka ''Rīgas Melnā balzama'' pamatā ir izmantotas zālīšu nolējuma bioloģiski aktīvās īpašības.

Vai jums ir dzēriens veģetārietim? Savukārt kādam citam pircējam licies svarīgi noskaidrot, vai arī veģetārieši drīkst lietot ''Rīgas šampanieti’’, uz ko ražošanas direktors ne bez smaida atbild apstiprinoši, jo šī dzēriena ražošanas procesā netiek izmantota gaļa.

Vai ir pieejams dzēriens, kurā nav spirta, bet no kura noreibst? Uz šo LB uzņēmuma ražošanas direktors Ronalds Žarinovs atbild astiprinoši – jā, ir! Bet reibuma efekts ir tikai tajos gadījumos, kad līdzās ir mīlestība, labas emocijas un prieks. Vai joki, par kuriem var no sirds izsmieties. April! April!

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.38630104sec.