Jaunā Fabia ir sākusi iekarot Latviju

Pārliecinātība tas nav kaut kas, kas vajadzīgs tikai publiskām uzrunām. Tā ir attieksme, kas virza mūs caur dzīvi. Un, ja kādam tā nav dota kopš dzimšanas, tad to droši var aizņemties no ŠKODA Fabia. Tās asās un ģeometriski izteiktās dizaina līnijas ir pārāk drosmīgas, lai pieļautu kautrīgumu. Šī pārliecinātība nav ietverta tikai izskatā vien. Būt tīrasiņu ŠKODA nozīmē, ka tās raksturs ir norūdīts ar neskaitāmi daudz pārdomātām Simply Clever detaļām. Tā ir jaunā, trešās paaudzes ŠKODA Fabia!

Dizains

Lai arī kur Fabia parādītos, visu uzmanība tiek pievērsta Fabia drosmīgajam un izteiktajam dizainam. ŠKODA Fabia ir jaunākais ŠKODA dizaina valodas auglis, tā priekšējie lukturi ar radiatora veido vienotu optisku objektu, ko izceļ vertikālās līnijas un hroma ietvars. Savukārt automašīnas aizmuguri izceļ ŠKODA raksturīgais stils ar tīrām ģeometriskām un šķeltām formām, kas vizuāli savij C formas lukturus ar bagāžnieka vāku, kā arī automašīnas sāniem, kas veidoti ar ļoti izteiksmīgām un asi izteiktām pludlīnijām. Fabia sānu līnijas ļauj lieliski izbaudīt automašīnas krāsu un formu, jo sevišķi, kad veidojas gaismu un ēnu spēle.

Interjers

Automašīnas salons arī izceļas ar modernām un vienlaikus klasiskām formām. Priekšējais panelis tagad ir horizontāli dalīts, kas ļauj komplektējot automašīnu spēlēties ar dažādu krāsu salikumu. Elegantā viduskonsole ir šaurāka nekā iepriekš, un tā vizuāli ir nodalīta.

Pietiekami daudz vietas Jums un jūsu sapņiem

Jaunajā ŠKODA Fabia ir daudz vietas gan pasažieriem, gan to bagāžai. Salons ir nedaudz garāk un platāks kā iepriekš, kā arī priekšā sēdošajiem ir vairāk vietas galvas apvidū. Bagāžas nodalījuma, kas ir lielākais klasē, ietilpība ir 330 litri, kas ir lielākais klasē. Tajā pašā laikā ŠKODA Fabia ir saglabājusi savu kompakto izmēru, kas nozīmē, ka tā ir tikpat veikla ikdienas satiksmē.

Lieliska jauda

Fabia tiek aprīkota ar jaunākās paaudzes benzīna un dīzeļdzinējiem, kas ļauj izbaudīt braukšanas prieku un vienlaikus rūpēties par dabu. Šie modernie spēka agregāti spēj attīstīt 60 līdz 110 zirgspēku jaudu, tajā pašā laikā uz 100 km patērējot no 3,4 līdz 4,8 litrus degvielas.

Augstākās klases tehnoloģijas

Fabia ir pilnībā sagatavota, lai rūpētos par pasažieru un gājēju drošību. Jaunajā Fabia ir sastopamas tādas drošības sistēmas, kas parasti ir sastopamas tikai augstākas klases automašīnās. Visas Fabia ir aprīkotas ar elektronisko diferenciāļa bloķēšanas funkciju XDS+, kas rūpējas par vadāmību līkumos. Automātiskais bremzēšanas asistents ir vēl viens automašīnā iebūvētais eņģelis. Tas nepārtraukti uzmana automašīnas priekšā notiekošo un brīdina, ja tuvojas briesmas. Tas spēj iedarbināt arī avārijas bremzēšanu, lai samazinātu iespējamās avārijas sekas. Ātruma ierobežotājs savukārt neļauj attīstīt lielāku ātrumu, par to, ko uzstādījis auto īpašnieks.

Viedtālrunis uz riteņiem

MirrorLink™ tehnoloģija ļauj Jūsu tālruņa aplikācijas izmantot Bolero radio ekrānā, savukārt SmartGate ļauj tālrunī saglabāt un apstrādāt visus datus no automašīnas vadības sistēmas.

Padariet savu auto personiskāku

Mēs ļoti augsti novērtējam savu klientu vēlmi padarīt savus auto personiskākus, tāpēc mēs esam sagatavojuši īpašu pārsteigumu katram – kopumā mēs piedāvājam 125 krāsu kombinācijas. Jaunā ŠKODA Fabia ir pieejama 15 dažādās krāsās, taču pateicoties ColourConcept programmai, katrs var izvēlēties sev tīkamāko jumta, priekšējā statņa, spoguļu korpusa un lieto disku krāsu. Īpaša izvēle ir arī interjerā izmantotajām krāsām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Pārgājienu seriāls "Izpēdo Dienvidkurzemi" Liepājas reģiona TIB
“Izpēdo Dienvidkurzemi” ir aizraujošs pārgājienu seriāls, kas piedāvā neaizmirstamu piedzīvojumu un brīnišķīgu laika pavadīšanu svaigā | Skatīt vairāk
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 30.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Liepājā notiks pilsētas ātrumposms, Tet Rally Latvia uzvarētāju noskaidros Dienvidkurzemes novada Vecpils autotrasē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13642883sec.