Latvijas slavenībām piestāv Ferrari [1]

Saulei sildot un vējam svilpojot pār nolaisto ielas sacīkšu auto Ferrari F360 jumtu, pašmāju slavenības – dziedātāja Olga Rajecka, hokejists Miks Indrašis, basketbolists Kaspars Kambala un aktrise Ieva Aleksandrova-Eklone tikās pie tirdzniecības centra Spice, lai pa Jūrmalas šoseju leģendārajā kabrioletā trauktos pretim vasarai.

Spilgti sarkanais divvietīgais spēkrats, kas aprīkots ar 3,6 litru dzinēju un attīsta 400 zirgspēku jaudu, ātri atmodināja sacensību garu azartiskajos sportistos un skatuves cilvēkos.

"Manuprāt, šis ir ļoti sievišķīgs auto. Ātrs, jaudīgs un skaists," sajūsmu par straujo automašīnu neslēpa Ieva Aleksandrova-Eklone. Viņa varēja izbaudīt braucienu koplietošanas ceļos atļautajā ātrumā, tādēļ aktrise ir apņēmības pilna kādu dienu Ferrari izmēģināt arī slēgtā teritorijā: "Es pavisam noteikti gribētu ar to izbraukt pa sacīkšu trasi, traukties, cik vien ātri spēju, lai pilnībā izbaudītu auto iespējas. Domāju, ka mūsu temperamenti sakrīt."

Sportiskais spēkrats līdz 100 kilometriem stundā ieskrienas nieka 4,3 sekundēs un spēj sasniegt 304 km/h lielu ātrumu. Uzņēmums DāvanuServiss.lv, kas turpmāk piedāvās ikvienam iespēju izbraukt ar Ferrari, bija sarūpējis slavenībām ne vien unikālu iespēju sēsties pie Ferrari F360 stūres un iespēju vizināties pa Rīgas ielām, bet arī kompetenta instruktora padomus. Abus kungus un abas dāmas pie tirdzniecības centra Spice sagaidīja divkārtējais Lietuvas Formula 3 vicečempions Rokas Markevičus un instruēja slavenības, kā savaldīt "mežonīgo zirgu" un likt tam braukt tur, kur vēlas šoferis, nevis pats auto.

Ferrari ir ikoniskas sporta ielas automašīnas, vienas no iekārojamākajām pasaulē. Uzņēmumu tālajā 1929.gadā nodibināja itāļu uzņēmējs Enco Ferrāri, lai ražotu spēkratus sacensību vajadzībām. Pirmais ielas auto ar Ferrari zīmolu tika izgatavots vien 1947.gadā un kopš tā laika leģendārie auto kļuvuši par auto entuziastu un kolekcionāru sapni.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 vaitadnetā 05/28/2015 16:41 Kuram nepiestāv?


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Latvija
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.48633003sec.