Kompaktais «Jeep Renegade» izraudzīts par 2016. gada labāko apvidus auto

Jaunākais "Jeep" saimes loceklis "Jeep Renegade" ir izvēlēts par 2016. gada apvidus auto. Šo titulu tam piešķīris viens no pasaulē zināmākajiem specializētajiem žurnāliem par apvidus automobiļiem "4x4 Magazine", ko izdod Apvienotajā Karalistē. Žurnāla vērtēšanas komisija, dažādos apstākļos izmēģinājusi "Jeep Renegade Trailhawk" modeli, bija patīkami pārsteigta par tā tehniskajām un visurgājēja īpašībām, tāpēc vienbalsīgi piešķīra labākā apvidus auto titulu.

Vērtēšanas komisija šo kompakto apvidus auto nodēvēja par labāko izvēli vidējās klases apvidus automobiļu kategorijā ar cenu līdz 40 tūkst. eiro, savukārt citam saimes loceklim "Jeep Wrangler" ceturto reizi pēc kārtas piešķīra gada "stiprinieka" titulu.

"Pirms gada debitējušais "Jeep Renegade" jau spējis izpelnīties ne vienu vien nozīmīgu atzinību auto pasaulē. To vidū — labākā jaunā automobiļa un 2015. gada labākā apvidus auto balva Itālijā, Spānijā un Francijā, 2016. gada labākā automobiļa balva Brazīlijā un Grieķijā, 2016. gada savā klasē labākā apvidus auto balva ASV. Priecājamies par "Jeep" modeļu gammā ienākušu vēl vienu titulētu apvidus auto," sacīja "Autobrava" direktors Andris Sivickis.

Žurnāla "4x4 Magazine" komisijas izmēģinātais "Jeep Renegade" ekskluzīvākais modelis "Trailhawk" apvieno labākās "Jeep" visurgājēja īpašības un "Fiat Chrysler Automobiles" tehnoloģiskās inovācijas. Šajā modelī ir iebūvēts jaudīgs 2 litru darba tilpuma "MultiJet" dzinējs, kas attīsta 170 ZS jaudu. Tas tiek komplektēts ar 9 pakāpju automātisko pārnesumkārbu un stāvām nogāzēm pielāgotu transmisiju "Jeep Active Drive Low".

Turklāt ne tikai šīs jomas eksperti, bet arī auto pircēji atdod savas simpātijas "Jeep Renegade". Šis automobilis ir visveiksmīgāk pārdotais kompaktās klases apvidus auto Eiropas, Tuvo Austrumu un Āfrikas reģiona tirgos. FIAT rūpnīcā, kas atrodas Melfi pilsētā Itālijā, jau saražoti vairāk nekā 180 tūkst. "Jeep Renegade" modeļu.

Ienākusi kompakto apvidus auto segmentā, kas ir visstraujāk augošā autotirgus daļa Eiropas, Tuvo Austrumu un Āfrikas reģionā, "Jeep" marka ir parādījusi savu spēju sekmīgi konkurēt dažādās modeļu kategorijās. Gūtās atzinības un jauno modeļu popularitāte pierāda, ka "Jeep" atbilst auto pircēju ikdienas vajadzībām un nodrošina ekskluzīvas īpašības braukšanai pa bezceļiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaide auto nomai Bahreinā Europcar
Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi. | Skatīt vairāk
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.26831818sec.