Pieci ekskluzīvi ēdināšanas piedāvājumi pasaulē

Viesnīcās un restorānos visā pasaulē 21. gadsimtā vērojama vispārēja apkalpošanas kvalitātes līmeņa un klientiem piedāvāto iespēju uzlabošanās. Tai pat laikā šķiet, ka šī niša vairs nespēj mūs pārsteigt – acumirklī tiek īstenotas pat neparastākās viesu vēlmes, un iebildumiem, tāpat kā inovācijām, gandrīz vairs nav vietas. 

Par spīti tam, ir pietiekami daudz tādu viesnīcnieku ideju, kas gūst ne tikai milzu ievērību, bet pat pilnībā pārspēj līdzšinējo izpratni par viesu apkalpošanu.

Lūk, piecas unikālas un ekskluzīvas iespējas visā pasaulē, kā pavakariņot.

Austrāliešu lepnums uz šķīvja

Restorāns "Feral Food" viesnīcā "Prairie Hotel" Dienvidaustrālijā piedāvā visai iespaidīgu ēdienkarti – tajā ietilpst dažādos veidos pagatavota ķenguru un emu gaļa, kā arī garš saraksts ar citām, tikai šim kontinentam raksturīgām delikatesēm.

Peldošās brokastis Bali

"AYANA" kūrorts Bali (Indonēzija) atpūtniekiem piedāvā villu izlasi, katrā no kurām ir izbūvēts privāts peldbaseins. Turklāt vakariņas iespējams baudīt, no tā neizkāpjot – jūsu izvēlētā maltīte tiks pasniegta peldošā paplātē. Ja ir vēlēšanās izbaudīt dārgāko un aromātiskāko kafijas dzērienu pasaulē, atpūtu peldbaseinā var papildināt ar tasi "Koi Luwak" – tas darināts no kafijas pupiņām, kas "pabijušas" Āzijas civetkaķa zarnu traktā. 

Suši pasaule Ņujorkā

Megapolē, kas nekad neguļ, teju jebkurā jomā ir patiešām grūti piedzīvot šoku. Taču kompānijai "Thompson" piederošās viesnīcas "6 Columbus" restorāns atrisina problēmu, kas ņujorkiešu un, protams, arī pilsētas viesu vidū ir aktuāla – labākā suši izvēle. Uz numuriņu iespējams pasūtīt tieši tādu suši, par kādu sapņojat – ēdienkartē atrodami teju visi iespējamie tempuras, nigiri un citi ēdiena sastāvdaļu veidi.

Viss, ko vien vēlaties Meksikā

Lielākajā daļā prestižu viesnīcu klients var nekavējoties iegūt kāroto, lai kas tas arī būtu. Taču "Imanta Resort" viesnīcā Puntamitas pilsētā Meksikā viesis, nesperot ne soli no sava numura, var personīgi sazināties ar restorāna šefpavāru un kopīgi radīt īpašu, unikālu maltīti.

Siers, siers un vēlreiz siers Bostonā

Bostonas "Hotel Commonwealth" ēdienkartē piedāvā ne tikai plašu vietējo maltīšu klāstu, bet arī, iespējams, vienīgo pasaulē pārvietojamo siera grozu. Viesi, kas vēlas nobaudīt dažādus sierus, no sava numura var izsaukt hoteļa personālu, kas acumirklī būs klāt ar speciāliem siera ratiņiem, ļaujot izvēlēties tīkamāko.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Restorānu nedēļa aicina garšu ceļojumā Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies no 12. līdz 21. aprīlim un tajā īpašās ēdienkartes piedāvās 23 Liepājas restorāni un kafejnīcas. | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.1799829sec.