Jelgava piedāvā izgaršot vietējo

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs sadarbībā ar Jelgavas un Jelgavas novada ēdināšanas uzņēmumiem šajā ziemas sezonā ir sagādājis īpašu piedāvājumu gardēžiem- ''Izgaršo vietējo!''. Katrs no ēdieniem ir izstrādāts īpaši šai sezonai un to pamatā ir produkti, kas audzēti un iegūti no vietējiem ražotājiem un saimniecībām Zemgales reģionā.

Piedāvājuma ''Izgaršo vietējo!'' ietvaros ir radīti vairāki jauni ēdieni, ko nobaudīt būs iespējams no 1.decembra līdz 1.februārim. Savai gaumei atbilstošu ēdienu atradīs ikviens gardēdis. Īpašajās ziemas ēdienkartēs ir iekļauti gan salāti, gan otrie ēdieni, gan saldie un dzērieni. Strausa gulašzupa ar čili, brieža gaļa ar meža sēnēm, galoveja fileja pagatavota garšaugu – ķiploku sviestā, kartupeļu pankūkas, siera kūka ar zemeņu-aveņu mērci, aveņu, piparmētru un liepziedu tējas – tie ir tikai daži no ēdieniem, ko piedāvājuma ietvaros pasniegs vietējās kafejnīcas un restorāni.

Īpašos ziemas sezonas ēdienus ir iespējams baudīt sešos ēdināšanas uzņēmumos - restorānā ''La Tour de Marie'' (Akadēmijas iela 1, Jelgava), bistro ''Silva'' (Driksas iela 7/9, Jelgava), ģimenes restorānā ''Hercogs'' (Kr. Barona iela 3, Jelgava), krodziņā ''Istaba'' (J.Čakstes bulvāris 7, Jelgava), kafejnīcā ''Zemnieka cienasts'' (Jaunsvirlaukas pagasts) un viesu namā ''Pūteļkrogs'' (Zaļenieku pagasts).

Ēdienos izmantotais produktu, dārzeņu un augļu piedāvājums ir iegūts no Zemgales reģiona vietējiem ražotājiem, mājražotājiem un saimniecībām.

Ikviens gardēdis tiek aicināts novērtēt ziemas sezonas ēdienu garšas nianses un iepazīt Jelgavas pilsētu un tās apkārtni, apmeklējot kādu no piedāvājumā iesaistītajiem ēdināšanas uzņēmumiem. Piedāvājumā iekļautos īpašos ēdienus var nobaudīt no šī gada 1.decembra līdz 2015.gada 1.februārim. Vairāk informācijas par  īpašajiem ēdieniem un atpūtas iespējām Jelgavas apkārtnē uzziniet mājas lapā www.visit.jelgava.lv vai augstāk minētajos ēdināšanas uzņēmumos.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41603494sec.