Uzzini, kur Amerikas Savienotajās Valstīs var nobaudīt gardākos burgerus

Neskatoties uz Vācijas pilsētas Hamburgas mānīgo nosaukumu, visiem skaidri zināms, ka par hamburgera dzimteni tiek uzskatīta tieši ASV. Līdz ar to, burgeru ēstuvju šajā valstī ir ne mazums, tāpēc, lai neapjuktu pie neskaitāmajām izvēlēm, ir svarīgi noskaidrot, kur ir iespējams nobaudīt pašus garšīgākos burgerus. Balstoties uz miljoniem vērtējumu, ceļojumu portāls Tripadvisor ir sagatavojies labāko amerikāņu burgeru restorānu Top 10.

1. Hops Burger Bar – Grīnsboro, Ziemeļkalifornija

Hops Burger Bar burgeri ir no augstas kvalitātes liellopa, servēti ar svaigām maizītēm un kraukšķīgiem kartupeļiem frī piedevā. Viesiem ir iespēja izvēlēties savai gaumei atbilstošāko burgeri, sākot ar "Hops Classic", beidzot ar "Hawaii-Burger" pikantās čili mērces, zilā siera un grilētā ananāsa kombināciju. Tripadvisor lasītāji ļoti pozitīvi izsakās par šo restorānu, tā piedāvājumu raksturojot kā "fantastisku", īpaši izceļot burgeru svaigumu, kā arī faktu, ka šis restorāns piedāvā arī pašbrūvētu alu.

2. Black Hills Burger and Bun Co. – Kastera, Dienviddakota

Mazais ģimenes restorāns Black Hills Burger and Bun Co. piedāvā gardus burgerus ar paštaisītām maizītēm. Restorāna viesi iecienījuši burgeri "Fat Smitty", kas izceļas ar lielo piedevu daudzumu, tostarp burgera garšīgo gaļu papildina ceptas olas ar bekonu un pikanta ķiploku mērce.

3. Nic’s Grill – Oklahomas pilsēta, Oklahoma

Lai nobaudītu Nic’s Grill burgeri, rinda reizēm sniedzas līdz pat ielai. Šis restorāns ir iecienīts tā pikanti pagatavotās gaļas un gardo piedevu dēļ. Īpaši iecienīts apmeklētāju vidū ir sīpolu burgers, pasniegts ar svaigām piedevām un iemīļotajiem kartupeļiem frī.

4. Billy Bob Dairyland – Brensona, Misūri

Šis burgeru restorāns, kas ieturēts gaumīgā piecdesmito gadu retro stilā, īpaši lepojas ar savu krēmīgo piena kokteili un sulīgo pusmārciņas burgeri. Klausoties gaumīgās un košās dekādes labāko mūziku, apmeklētāji var izvēlēties klasisku garšu buķeti. Apmeklētāji izceļ restorāna paštaisītos burgerus, kuru garša daudziem nostaļģiski atgādina par "vecajiem, labajiem laikiem".

5. Stock and Barrel – Noksvila, Tenesī

Garšīgi ēdieni ar svaigiem vietējiem produktiem – ar to izceļas Stock and Barrel burgeru restorāns. Apmeklētāji visbiežāk izvēlas starp tradicionālā liellopa burgera garšu, kūpināta laša, vistas, veģetārajiem melno pupiņu un kvinojas burgeriem. Uzslavēts tiek arī šī burgeru restorāna serviss.

6. Coyote Bluff Café – Amarillo, Teksasa

Salona stilā dekorētais Coyote Bluff Café ir iecienīts savu liellopa "Prērijas" frikadeļu dēļ. Tiem, kuriem patīk asāks ēdiens, noteikti jāpamēģina "elles" burgeri "Burger from Hell" ar tobasko, halapenjo pipariem un mājas "Coyote Hell" mērci. Labs serviss, garšīgs ēdiens – restorāns ar lielisku atmosfēru.

7. Melt Gourmet Cheesburgers – Līsburga, Virdžīnija

Ļoti iecienīts burgeru restorāns ar izsmalcinātu liellopa gaļu – apmeklētāji slavē zeltainos kartupeļus frī, sīpolu gredzenus, kā arī ļoti atsaucīgos restorāna īpašniekus, kas ne vien rūpējas par savu viesu pašsajūtu, bet ar garšīgiem našķiem palutina arī dzīvniekus – bezpajumtniekus.

8. Village Burger – Vaimeja, Havaju salas

Eksotisko Havaju salu vietējie labumi, kas izvēlēti, lai atbalstītu salu vietējo kopienu, tiek uzskatīti par šī restorāna veiksmes atslēgu, izceļot kazas siera ēdienu dažādību ēdienkartē. Vietējo saimniecību audzētā liellopu gaļa izceļas ar savu augsto kvalitāti.

9. Brook’ s Gourmet Burgers and Dogs – Neipla, Florida

Šis restorāns piedāvā citādāku pieeju burgeru gatavošanā – Brook’s Gourmet Burgers and Dogs ierasto burgeru maizīšu vietā piedāvā īpašas virtuļu formas maizītes, papildinot tās ar vīģu biezeni, sviestā ceptiem sīpoliem un kazas sieru. Apmeklētāji to raksturo kā "neticami labu," desertam iesakot izvēlēties gardo piena kokteili.

10. MacPlhail’s Burgers – Džeksona, Vaiominga

Ieturēts neuzkrītošā vienkāršībā, MacPhail’s Burgers piedāvā grandiozas garšu kombinācijas klasikā veco rietumu stilā. Burgeri ar labu liellopa un bifeļa gaļu nodrošina restorāna apmeklētāju vēlmi atgriezties tajā vēl un vēl.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55883884sec.