Kur ir visgaršīgākais saldējums?

Saldējums ir populārākais vasaras našķis ne tikai Latvijā, bet arī visā pasaulē. Piedāvājam ieskatu labākajās vietās pasaulē, kur to var nobaudīt.

10. Capogiro Gelato, Filadelfija, Pensilvānija 

Šeit saldējums gatavots no svaigiem produktiem, piemēram, govs piena. Meistars veido saldējumus un sorbertus ar visneparastākajām garšām – Madagaskaras  burbona un vaniļas, granātābolu, lazdu riekstu, kanēļa, taizemiešu kokosriekstu piena un ruma, kā arī ķirbja garšu. 

9. Ted Drewes Frozen Custard, Sentluisā, Misūri 

Saldējums izgatavots no svaiga krēma, olas un cukura, bet patiesībā tas ir  tipisks rietumu vidienes deserts, kura skats, garša ir ļoti līdzīga saldējumam. Šis deserts  tiek pārdots jau kopš 1931. gada un tiek pasniegts vafeļu konusiņā. 

8. Bombay Ice Creamery, Sanfrancisko, Kalifornijā 

Daži no labākajiem Indijas saldējuma krēmiem pieejami tieši šeit. Piedāvājumā ir dažādi aromāti, piemēram sapodillas, kardamona, čī-tējas, safrāna, rožu un ingvera. Ēdienkartē ir arī tradicionālais kulfi (saldēta piena deserts) un saldēta jogurta dzērieni. Darba laiki mainās atkarībā no sezonas, tāpēc, pirms došanās to noteikti pārbaudiet.

7. Devon House, Kingstona, Jamaika

Ēka celta 19. gadsimta beigās kā pirmā melnaidānā miljonāra dzīvesvieta. Tā savā ziņā ir Viktorijas laika arhitektūras šedevrs uz Karību jūras salas, kā arī salas visapmeklētākais saldējuma stends. 27 dažādu garšu saldējumi sākot no ķiršu un pistāciju līdz pat eksotisku salu kārumiem, piemēram mango, kokosriekstu. Īpašu interesi izraisa uz alus bāzes veidotais saldējums. 

6. Helados Scannapieco, Buenosairesa, Argentīna 

Šis sīkais veikaliņš šķiet ir mainījies kopš 1938. gada, kad Itālijas imigranti Andres un Josefina Scannapieco pirmo reizi vēra tā durvis. Ēdienkartē pieejami 50 garšu saldējumi sākot no šokolādes un vaniļas, beidzot ar kanēli, persiku, citrona/šampanieša. 

5. Saldējuma pilsēta, Tokyo, Japāna

Ar desmitiem stendu un vairāk kā 300 dažādiem saldējumu veidiem Tokija godam izpelnījusies saldējuma pilsētas statusu. Šeit jūs tiešām atradīsiet jaunas – sojas, vistas, orhidejas saknes, jūras sāls un zuša garšas saldējumā. Tomēr, ja tradicionālās garšas saldējumi vilina vairāk, vienkārši pasūtiet itāļu vai amerikāņu klasisko saldējumu. 

4. Glacé, Sidneja, Austrālija

Šeit piedāvājumā ir gan saldējumi, gan lieliski deserti. Nobaudiet dažādas garšas - rožu ziedlapiņu, vaniļas, zemeņu, pistāciju un beļģu šokolādes. 

3. A'jia hotelis, Stambula, Turcija 

Jūs nevarat iedomāties neko romantiskāku kā vasaras vakaru, sēžot skaistā terasē blakus Bosfora jūras šaurumam, baudot vienreizēju saldējumu.  Cepts vaniļas saldējums, dažādu augļu sorberts, tradicionālais turku saldējums - dondurma (no kazas piena) – tas ir noteikti jāizbauda.

2. Vaffelbageriet, Kopenhāgena, Dānija 

Tivoli dārzi ir atrakciju parks, kurā var iegādāties jau gadsimtu pastāvošu  saldējumu. Tas tiek pasniegts lielā vafeļu konusā, ko sauc par Amerikaner. Tajā var iepildīt līdz pat četrām saldējuma bumbām, ko pārklāj ar sīrupu, putukrējumu un šokolādi. Tivoli dārzi atrodas Kopenhāgenas centrā un ir atvērti no aprīļa vidum līdz septembra beigām. 

1. Perchè No! Florence, Itālija 

Atvērts kopš 1939. gada Perchè No!- tulkojumā nozīmē Kāpēc Ne? – pārdod intensīvas garšas saldējumu, kas ir svaigi ražots katru dienu. Sortiments mainās, bet favorītsaldējumi ir medus,  sezama sēklu, zaļās tējas, kafijas un šokolādes gabaliņiem. Šeit pieejams arī plašs dažādu augļu saldējuma klāsts. 


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Siguldas novada TIC
,


SIXT Latvija
,


Daugavpils TIC
,


Jurmala Golf Club & Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15259695sec.