Ieskaties Valmierā un tās apkārtējos novados

''Ik dienu, kad atver acis un logus, ieraugi gaismu, bet tajā – to brīnišķo, kas Tev apkārt. Mostas oma un dzīvesprieks, vēlies kaut ko nobaudīt. Kārumu daudz, atliek vien izvēlēties,'' rosina stāsts pilnīgi jaunā un netradicionālā brošūrā dzīves garšu baudītājiem Valmierā un tās apkārtējos novados ''Ieskaties un izgaršo!''.

Valmieras pilsētas, Kocēnu, Burtnieku un Beverīnas novadu, kā vienota tūrisma galamērķa piedāvājumā (Izstādē stends nr. A16), būs vairāki jauni tūrisma informācijas materiāli, ko papildinās pašu tūrisma uzņēmēju stāstītais. Interesenti varēs izzināt gan lielākos un lustīgākos pasākumus 2015.gadā Valmieras pusē, gan labākās makšķerēšanas vietas Burtnieku un Kocēnu novadā, aizraujošākos velomaršrutus, mākslas un kultūras norises, kuras nedrīkst palaist garām, kā arī jau savlaikus ieplānot viesošanos Valmieras pusē, lai piedalītos daudzveidīgās sporta un aktīvās atpūtas aktivitātēs, gadatirgos un tradīciju vakaros. 

Tāpat izstādes – gadatirgus ''Balttour 2015'' apmeklētājiem Valmieras puses stendā būs iespēja izzināt dažādu amatu gudrības un nogaršot ko smeķīgu. ''Valmiermuižas alus'' piedāvās degustācijai jau popularitāti ieguvušo produkciju, kā arī vairākus jaunumus no Valmiermuižas virtuves. Savukārt dzīvesprieka akadēmijas ''Nu, liela muiža!'' saimnieks Jānis Grantiņš dalīsies asprātībām un jokiem pilnā mucinieka stāstā un amata noslēpumu demonstrējumos.

6.februārī no plkst.15.00 līdz 16.00 kopā ar zemnieku saimniecības ''Silkalni'' saimnieci Zeltīti Kavieri varēsiet pagatavot ēdamo skrubi no augiem, ko vēlāk var izmantot kā garšvielu, skrubi vai inhalāciju. Savukārt Beverīnas amatnieku tirgotava 7. un 8. februārī aicinās piedalīties radošajās darbnīcās. 7.februārī no plkst.12.00 līdz 16.00 varēsiet izliet sveci no bišu vaska, savukārt no plkst.16.30 līdz 17.30 iemācīties slapjo filcēšanu. 8.februārī no plkst.12.00 līdz 13.00 būs iespēja apgūt sauso filcēšanu, bet no plkst.13.00 līdz 16.00 izliet sveces no bišu vaska.

Apmeklētājiem būs iespēja piedalīties viktorīnā ''Vai Tu pazīsti Valmieras pusi?'', kuras laikā būs jāatbild uz jautājumiem par Valmieras un Kocēnu, Burtnieku un Beverīnas novada tūrisma piedāvājumu. Pareizo atbilžu autori tiks pie kādas pārsteiguma balvas, ko būs sarūpējis Valmieras Tūrisma informācijas centrs. Valmieras pilsētas un Kocēnu, Burtnieku un Beverīnas novadi kā vienots tūrisma galamērķis starptautiskajā izstādē ''Balttour'' piedalās katru gadu.

Uz tikšanos no 6.februāra līdz 8.februārim Ķīpsalā, izstādē ''Balttour 2015''!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.62016201sec.