Apple lietotāji par viesnīcu maksā vairāk

Apple produktu lietotāji dod priekšroku augstākās klases viesnīcām, ir pārliecināti tīmekļa ceļojumu biroja Orbitz īpašnieki, tāpēc Apple lietotājiem meklēšanas rezultātos tiek uzrādīti par apmēram 30 procentiem dārgāki viesnīcu piedāvājumi nekā Windows operētājsistēmas lietotājiem.

Wall Street Journal raksta: interneta portāls, analizējot lietotāju datus, izpētījis, ka rezervācijas, kas tiek veiktas ar Apple datoru palīdzību, ir līdz 30 procentiem dārgākas. Tāpēc, ja klients izmanto Apple tehniku, lai ceļojumu biroja mājas lapā sameklētu izdevīgu viesnīcas piedāvājumu, meklēšanas rezultātos viņam tiek uzrādīti dārgāki nakšņošanas varianti.

Minēto sakarību uzņēmums pirmo reizi konstatējis pagājušā gada rudenī: ja vidēji par vienu nakšņošanu klienti parasti maksā apmēram 100 ASV dolārus, tad makintošu lietotāji maksā par 20 līdz 30 dolāriem vairāk nekā Windows lietotāji.

Tāpat Apple produktu lietotāji biežāk nekā vidēji pārējie izvēlas augstākās klases viesnīcas. Ceļojumu portāls gan apstiprināja, ka Apple lietotāji nemaksā vairāk kā citu operētājsistēmu klienti par vienu un to pašu viesnīcas numuru. Viņi vienkārši ir biežāk gatavi izvēlēties piedāvājumus, kas ir pat par trešdaļu dārgāki.

Arī citos pētījumos jau agrāk noskaidrots, ka Apple produktu lietotāji ir gatavi izdot vairāk naudas nekā citu operētājsistēmu lietotāji.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.04.2024 Grieķijas valdzinājums! Latvia Tours
Ekskursiju ceļojums "GRIEĶIJAS VALDZINĀJUMS" 12 dienas! Atpūta un pelde Jonijas jūras Korintas līcī, Vuliagmeni ezerā, termālajos baseinos | Skatīt vairāk
no 689 EUR
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


1st-studio.com
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18138504sec.