Piedzīvojumu sacensības Triatel xRace tiks atklātas jau 2.maijā Ogrē

Jau 2010.gada 2. maijā Ogrē notiks pirmais piedzīvojumu sacensību „Triatel xRace” posms. Šīs ir jauna formāta piedzīvojumu sacensības, kas notiks visas vasaras garumā piecās Latvijas pilsētās - 2. maijā Ogrē, 13. jūnijā Tukumā, 18. jūlijā Madonā, 15. augustā Rīgā un 12. septembrī Valmierā. Sacensībās aicināti piedalīties visi, kuriem interesē sports un kuri ir fiziski un sociāli aktīvi piedzīvojumu meklētāji.

Sacensību organizatoru par pirmā posma sacensību centru ir noteikuši Vidzemes ledus halli. Kā vienu no galvenajiem piedzīvojumu sacensību organizēšanas kritērijiem organizatori ir izvirzījuši kvalitāti. Sacensību centrā tiks nodrošināta silta duša, kompleksās pusdienas, medicīniskā palīdzība, velo serviss un mazgāšana pēc sacensībām, ērta auto stāvvieta, kā arī ģērbtuves un mantu novietne tiem, kuri ieradušies ar sabiedrisko transportu. Sacensību organizatori apsola, ka katrs dalībnieks saņems vērtīgas pārsteiguma dāvanas, ko sagādājuši dāsnie sacensību atbalstītāji.

Sacensību disciplīnas – airēšana, skriešana, velo braukšana – un to parametri būs tādi, kā minēts nolikumā. Būs arī uzdevumi, kuros tiks izmantotas virves, kā arī uzdevumi ar veselīgu adrenalīna devu. Jau plānojot sacensības, organizatori ir vadījušies pēc principa – ka uzvarēt var ne tikai fiziski spēcīgākais, bet arī gudrākais. Daži no Ogres posma uzdevumiem būs saistīti ar domāšanu, rēķināšanu un stratēģijas veidošanu. Sacensībās piedalās komanda trīs dalībnieku sastāvā, kas veido vīriešu, sieviešu vai jaukto komandu. Komanda atkarībā no tās mērķa un fiziskās sagatavotības var piedalīties tautas vai sporta klasē.

Piesakoties sacensību pirmajam posmam līdz 18. aprīlim, komandas dalības maksa no 39 Ls. Piesakoties vēlāk – no 54 Ls. Dalības maksa atkarīga no izvēlētās klases. Komandu var piereģistrēt mājas lapā: www.xrace.lv.

„Šādu piedzīvojumu sacensību formātu esam izvēlējušies ar nodomu attīstīt piedzīvojumu sacensību kustību Latvijā un veidotu tās pieejamākas daudz lielākai publikai. Tādēļ ir aicināti piedalīties orientieristi, velobraucēji, skrējēji, sporta profesionāļi, kuri vēlas savus spēkus izmēģināt citās disciplīnās un dažādot savas ikdienas sporta aktivitātes. Jāpiemin, ka piedāvājam izvēlēties arī tādu disciplīnu, lai tajās varētu piedalīties pilnīgi visi interesenti – arī tie, kuri vēlas tikai sportiski un veselīgi pavadīt savu svētdienu. Atcerieties, ka piedalīties un pamēģināt savus spēkus var arī tikai vienā no sacensību posmiem,” – tā sacensību organizators Jānis Vanags.

Pateicoties dāsnajiem sacensību atbalstītājiem, sacensību organizatori ir sagatavojuši katram dalībniekam dāvanu paku, kurā ietilpst Vitamax – stipri vitamīni enerģijai un imunitātei, „Laima” saldumi, Red Bull enerģijas dzēriens. Visiem dalībniekiem tiek sniegta 30% atlaide veikalos „Gandrs”, kā arī, aizpildot anketu, ir iespēja tikt pie 50% atlaižu kartes Dr. Lūkina acu klīnikas sniegtajiem acu lāzerķirurģijas pakalpojumiem.

Sacensību uzvarētājiem balvas nodrošina tūrisma preču veikals „Gandrs”, sporta preču inventāra ražotājs „Salomon”, matu kopšanas līdzekļu ražotājs „Garnier”. Uzņēmums „Park MV” sacensību uzvarētājiem un dalībniekiem ir sarūpējis dzirkstošo vīnu „Torley”. Kā balva sacensību uzvarētājiem būs arī uzņēmuma „VIP Sport” sagādātās darbspēju testēšanas dāvanu kartes, kuras nodrošina aerobā un anaerobā maiņas sliekšņa noteikšanu. Atpūtas centrs „Ķeizarmežs” nodrošina dāvanu kartes sacensību uzvarētājiem. „Triatel xRace” piedzīvojumu sacensību seriāla galvenā balva ir noteikta 1000 Ls vērtībā, kuru iegūs komanda ar visaugstāko kopvērtējumu. Kopvērtējumā tiek ieskaitīti četru labāko posmu rezultāti.

Sacensību ģenerālsponsors „Triatel”, sponsori - „Gandrs”, „Salomon”, atbalstītāji – „Torley”, „Red Bull”, „Dr. Lūkina acu klīnika”, „Garnier”, „Vitamax”, „VIP Sport”, „Ķeizarmežs”, informatīvie partneri - „Atlantis”, „Latviešu Radio”, „City Fitness”, FHM, Cosmo.lv, SportaCentrs.com, BalticTravelNews.com, Vx.lv, Izkusties.lv.

„Triatel xRace” – Tavs jaunais piedzīvojums!

Vairāk informācijas: www.xrace.lv un twitter.com/xracelv

xrace

Kontaktinformācija:
Jānis Vanags, organizators – 25888832, [email protected]

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Āzija un salas. Aviobiļešu akcija SKY24.LV
Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija... | Skatīt vairāk
no 709 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 28.04.2024 Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 ĒĢIPTE tikai no 339 EUR/personai! Latvia Tours
Kamēr ziema aiz loga vēl mēģina izspēlēt aprīļa jokus, aicinām siltā piedzīvojumā uz saulaino Hurgadu vai Šarmelšeihu! | Skatīt vairāk
no 339 EUR
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Gulbenes novada TIC
,


Valmieras novada Tūrisma pārvalde
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47820902sec.