Rēzeknē notiks Ģimeņu sporta festivāls [1]

15.05.2010 Starptautiskajā Ģimenes dienā Rēzeknē notiks Ģimeņu sporta festivāls, kurā aicināta piedalīties ikviena ģimene, lai pavadītu dienu, aktīvi atpūšoties un kopīgi piedaloties dažādās sportiskās aktivitātēs, spēlēs un stafetēs. Festivāls notiks Valsts Robežsardzes koledžā un dalība tajā ir bezmaksas.

Ģimeņu sporta festivālu organizē Latvijas Tautas sporta asociācija (LTSA), lai dotu iespēju ģimenēm kopīgi piedalīties fiziskajās aktivitātēs un mudinātu ģimenes iesaistīties veselību veicinošos pasākumos.

Ģimeņu sporta festivāls sāksies plkst. 12.00 (reģistrācija no plkst. 11.30). Festivāla laikā ikviens - gan liels, gan mazs - varēs piedalīties dažādās aizraujošās aktivitātēs, spēlēs un stafetēs, ar skriešanas, lekšanas, mešanas un citiem uzdevumiem. Aktivitātes notiks gan iekštelpās, gan ārā. Būs gan visiem zināmas spēles, gan iespēja izmēģināt kaut ko jaunu, piemēram - lāzeršaušanu!

Sacensībās var piedalīties ģimenes, kurās ir vismaz viens 6 - 12 gadus vecs bērns, taču darīt būs ko arī jaunākiem sportotgribētājiem, tādēļ aicināts ikviens, līdzi nepieciešams vien sporta tērps un vēlme aktīvi atpūsties.

Būs arī aktivitātes baseinā, tādēļ ņemiet līdzi arī peldtērpus.

LTSA Ģimeņu sporta festivālus šogad rīko jau ceturto gadu, lai veicinātu ģimeņu saliedēšanu un popularizētu fiziskās aktivitātes kā neatņemamu veselīga dzīvesveida sastāvdaļu. Tāpat kā iepriekšējos gadus, arī šogad visa gada garumā notiks vairāki Ģimeņu sporta festivāli, bet decembrī noslēguma Ģimeņu sporta festivāls Rīgā.

Sīkāku informāciju par festivālu un pieteikšanos iespējams iegūt LTSA mājas lapā www.sportsvisiem.lv, zvanot pa tālruni 67226215, vai rakstot e-pastu [email protected].

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Jautajums 04/12/2010 21:12 Nūjošanas pasākumu kalendārs - nujotajiem punkts lv


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 29.04.2024 Liepājas pēdas Latvijā Liepājas reģiona TIB
Lai aktīvi un erudīti atzīmētu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, liepājnieki un pilsētas viesi aicināti pieteikties orientēšanās | Skatīt vairāk
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 30.04.2024 Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Uzņēmumi


Rēzeknes pilsētas TIC
,


Ludzas novada TIC
,


Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
,


Valmieras novada Tūrisma pārvalde
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.90028sec.