Finišējis Pavasara kross un Latvijas čempionāts krosā

Sestdien, 17.04.2010 Rīgā, Biķernieku mežā norisinājās “Sportlat balva 2010” pavasara kross un Latvijas Čempionāts krosā, pulcējot 378 dalībniekus. Sievietēm bija jāveic 4 km distance, bet vīriešiem 8 km, kā arī jaunieši izcīnīja savas medaļas 2km distancē. Trase vijās vairākos apļos – ar aizraujošiem kāpumiem, efektīgiem lejup skrējieniem un skaistām meža takām.

Vīriešiem “Sportlat balva 2010” ietvaros uzvarētājus noteica astoņās vecuma grupās, savukārt dāmu konkurencē - sešās vecuma grupās.

Latvijas čempionu titulus izcīnīja:

Latvijas čempionāts krosā vīriešiem:

1. vietā Jānis Girgensons (Dobele)

2. vietā Edgars Brigmanis (Baldone)

3. vietā Andrejs Sergejevs (Rīga)

 

Latvijas čempionāts krosā sievietēm:

1. vietā Ilona Marhele (Rīga)

2. vietā Lāsma Grīnberga (Jēkabpils)

3. vietā Ināra Lūse (Carnikava)

Iepriekšējā dienā, vairāk nekā desmit Latvijas olimpieši pirms Lielās talkas (24.aprīlī) nolēma kārtīgi iesildīties un piektdien, 16.aprīlī, Biķernieku mežā sakopa trasi Pavasara krosam. Turklāt viens no viņiem –Raimonds Bergmanis piedalījās arī Pavasara krosa (LČ krosa) apbalvošanā, uzvarētājiem pasniedzot izcīnītās godalgas un organizatoru sarūpētās balvas, savukārt bērni ieguva R. Bergmaņa parakstītus diplomus.

Nākamie SPORTLAT organizētie pasākumi 24.04.2010 orientēšanās „RĪGAS KAUSI”, 08.05.2010; Tautas velobrauciens „Apkārt Piebalgas ezeriem”, 15.05.2010. Fans tautas velobrauciens „Tērvete”. Turpmāko sacensību nolikumus un pieteikšanos atradīsiet mājas lapas http://www.sportlat.lv/ sadaļā "Sacensību kalendārs".

Uzzināt vairāk par SPORTLAT organizētajiem pasākumiem un rezultātiem iespējams interneta mājas lapā http://www.sportlat.lv/, e-pasts: [email protected], bet papildus informāciju varat iegūt arī zvanot - 67291527.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 23.04.2024 Summer Sound 2024 Liepājas reģiona TIB
Grandiozākais pludmales festivāls Baltijā “Summer Sound”, kas šogad notiks 2. un 3. augustā Liepājā, papildina pašmāju un starptautisko | Skatīt vairāk
️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,


Dome Hotel
,


Estravel Latvia
,


Kaļķu vārti
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4825561sec.