Valmiera uzņems vairāk nekā 400 Triatel xRace dalībniekus

Šī gada pēdējais piedzīvojuma sacensību seriāla Triatel xRace posms, kas norisināsies 11.09.2010 Valmierā, jau atkal ir pārspējis pats sevi un uzstādījis jaunu dalībnieku rekordu. Valmiera uzņems 426 sacensību dalībniekus - 54 komandas sporta klasē un 88 tautas klasē. Ar katru posmu dalībnieku skaits starp klasēm pamazām izlīdzinās.

Par Valmieras posma sacensību centru izvēlēta Valmieras Valsts ģimnāzija L. Paegles ielā 40.

Sporta klase startā dosies jau plkst. 9:00 no rīta, bet tautas klase tieši stundu vēlāk 10:00.

Pēc pieteiktajām komandām un to skaita sporta klasē, jāsecina, ka tā nebūs tikai principiāla cīņa par labāko vietu kopvērtējumā, bet arī par labāko vietu posmā. Šajā posmā piedalīsies Madonas un Rīgas posmu uzvarētāji ethicsport.lv. Pieteikušās arī 5 spēcīgās EBIKE/SK Mežaparks komandas. Un visu cieņu divām sieviešu komandām, kas nebaidās no vīriešu cienīgiem pārbaudījumiem sporta klasē! Neskatoties uz to, ka uzņēmumu stratēģiskās sacensības S3 noslēdzās jau pagājušajā nedēļā, Valmieras posmā piedalīsies Nordea, Statoil un citas uzņēmumu komandas.

Kā teica Lenebergas Emīla tēvs – galvenais, lai kājas siltas. Par to pašu aicina padomāt arī sacensību organizatori, jo dalībniekiem, iespējams, būs jāmērcējas līdz jostasvietai. Lai gūtu priekšstatu par to, kas sporta un tautas klasēm Valmieras posmā būs jāpārvar, organizatori atklājuši optimālās veicamās distances. Sporta klasei: ar velosipēdu 50 km, kājām – 9 km un laivām – 2 km. Tautas klasei: ar velosipēdu 35 km, kājām – 5 km un laivām – 2 km.

Orientēšanās prasmes svarīgi apgūt ne tikai vienam komandas dalībniekam, Valmieras posmā tāpat kā Madonā būs iespējama komandas dalīšanās. Nekādus šifrus un rēķināmos uzdevumus šajā posmā nevarēs sagaidīt, toties būs uzdevumi ar virvēm, kas jāveic visiem komandas dalībniekiem.

Posma uzvarētāji tiks apbalvoti uzreiz pēc sacensībām sacensību centrā. Vakarā visi dalībnieki tiek aicināti uz piedzīvojuma sacensību Triatel xRace noslēguma pasākumu Valmieras Multiklubā, kur tiks godināti labākie kopvērtējumā un dalībniekiem būs iespēja dalīties piedzīvotajā un emocijās. Pasākuma neoficiālajā daļā uzstāsies grupa Transleiters.

Atgādinām, ka velosipēdus un citu sacensībām nepieciešamo inventāru var iznomāt uz vietas, iepriekš sūtot pieteikuma vēstuli sacensību organizatoriem uz e-pastu [email protected]. Arī sacensībām nepieciešamo Isostar pārtiku un enerģijas dzērienus varēs iegādāties sacensību centrā.

Sacensību organizatori ir parūpējušies arī par naktsmājām Valmierā. Viesnīca Wolmar piedāvā 10% atlaide savukārt viesnīca Vidzeme piedāvā īpašo cenu Triatel xRace piedzīvojumu sacensību posma dalībniekiem no 10. līdz 12. septembrim – Ls 10 personai par nakti.

Visiem jaunumiem var sekot līdzi gan mājas lapā, gan arī sociālos tīklos –

www.twitter.com/xracelv, www.facebook.com/xrace un www.draugiem.lv/xrace. Vairāk informācijas par piedzīvojuma sacensību seriālu Triatel xRace mājas lapā www.xrace.lv

Sacensību ģenerālsponsors – Triatel. Sacensību seriāla galvenā balva Ls 1000 vērtībā no veikala Gandrs. Sacensības atbalsta – Isostar, Salomon, Laima, Vichy, Park MV, Ķeizarmežs, Vitamax, Aldaris, ūdens Lāsīte, Red Bull, Rīgas Piena kombināts, Fazer, Garnier, VIP Sport, Dr. Lūkina acu klīnika. Informē – Draugiem.lv, Atlantis, Latviešu Radio, City Fitness, FHM, SportaCentrs.com, TravelNews.lv, Vx.lv, Izkusties.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Valmieras novada Tūrisma pārvalde
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39615703sec.