Kuldīgā gads sākas ar starptautiskām vieglatlētikas sacensībām

07.01.2011 Kuldīgas vieglatlētikas manēžā, Dzirnavu ielā 13, pirmo reizi notiks starptautiskas vieglatlētikas sacensības „Kuldīgas Katrīnas kauss”, kuras būs arī ziemas sezonas atklāšanas pasākums Latvijā.

Savu dalību šajās sacensībās apstiprinājusi 2010. gada Eiropas čempione tāllēkšanā Ineta Radēviča, kura startēs trīssoļlēkšanā. Šeit savu dalību pieteikušas arī Māra un Lauma Grīvas. Vēl startēs vidējo distanču skrējējs Dmitrijs Jurkevics, sprintere Jekaterina Čekele, Māris Grēniņš un Elvijs Misāns, 2009. gada Eiropas U-23 čempions tāllēkšanā Jānis Leitis, augstlēcēji Normunds Pūpols, Natālija Čakova, Jānis Vaivods, Laura Ikauniece.

Spraigas cīņas būs kārtslēkšanas sektorā, kur pieteikušies gan Mareks Ārents, gan Pauls Pujāts. Augstlēkšanā un tāllēkšanā dalību apstiprinājusi 2007. gada Eiropas U-20 čempione septiņcīņā Aiga Grabuste

Sacensībās piedalīsies arī talantīgie Kuldīgas novada vieglatlēti – Anete Midrijāne, Uģis Jocis, Mārtiņš Ruņenieks, Zane Grīnberga, Zane Andersone, Krista Paula Zaķe un daudzi citi gan pašmāju, gan ārvalstu sportisti. Ieradīsies vieglatlēti no Nīderlandes, Baltkrievijas un Lietuvas.

Sacensības organizē Kuldīgas novada sporta skola sadarbībā ar Kuldīgas novada Domi un Latvijas Vieglatlētikas Savienību. Organizatori cer, ka tiks laboti manēžas rekordi un sasniegti augstvērtīgi rezultāti.

Sacensību sākums plkst. 17.00. Svinīgā atklāšana būs plkst. 19.00, pēc kuras uz starta stāsies elites klases sportisti. Plkst. 21.00 Kuldīgas vieglatlētikas manēžā notiks preses konference, kurā piedalīsies tāllēcēja Ineta Radēviča, skrējējs Dmitrijs Jurkevičs, Kuldīgas novada Domes priekšsēdētāja Inga Bērziņa un Latvijas vieglatlētikas savienības prezidents Guntis Zālītis.

Sacensību laikā darbosies NIKE stends, kur par izdevīgām cenām būs iespējams iegādāties vieglatlētikas un brīvā laika apavus, apģērbus un aksesuārus. Būs iespēja iegādāties Latvijas 1. skriešanas dienasgrāmatu.

Kuldīgas vieglatlētikas manēža ir modernākā vieglatlētikas manēža Latvijā, kas ir uzcelta 2008. gadā. Tā ir vienīgā starptautiskiem standartiem atbilstošā – ar 200 m garu skrejceļu – manēža Latvijā. Manēžas kopējā platība ir 7 100 kvadrātmetri. Tajā ir ierīkots 200 metru četru celiņu skrejceļš, 6x40 metrus liels iesildīšanās laukums, vieta trenažieriem, 60 metru sprinta taisne ar sešiem celiņiem, sacensību sektori augstlēkšanai, kārtslēkšanai, tāllēkšanai, lodes grūšanai, trīssoļlēkšanai, kā arī treniņu sektori diska un šķēpa mešanai. Manēžā ir 700 skatītāju vietas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Dobeles novada TIC
,


Valmieras novada Tūrisma pārvalde
,


Jaunmoku pils
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.15778804sec.